Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Kendy PharmaNutergia3ChenesТомил ХербАромаBarleans OrganicTnt 21Велеви ФармаБиохербаEquilibraHimalaya DragExfoliacБалчо
хранителни добавки
UNIMED PHARMA
Страници:


Азитрокс таблетки 500 мг х 3 Пропуснатата доза трябва да се използва колкото е възможно по-скоро и следващите дози се използват през интервал от 24 часа.
9.99 лв. повече
Окуфлаш капки за очи 2 х 10 мл. QCUflash® е специално буфериран изотоничен очен разтвор, съдържащ като добавка екстракт от Euphrasia rostkoviana. Прилага се кат..
7.60 лв. повече
Окухил колир OCUhyl С е предназначен само за външна употреба. Използва се като допълваща терапия в случаи на понижено производство на сълзи, ..
19.80 лв. повече
Про-визио таблетки х 30 Човешкото око е сензорен орган, чрез който добиваме 80% от цялата значима информация за заобикалящата ни среда. През последните ..
16.60 лв. повече
Про-визио форте таблетки х 30 Тази богата хранителна добавка с повишено съдържание на лутеин и зеаксантин, с витамини и екстракт от боровинки е подходящa: ..
16.50 лв. повече
Сенсивит капки 10 мл. Око: SENSIVIT® (капки за очи) имат овлажняващ и успокояващ ефект. Разтворът стабилизира всичките три слоя на сълзите (слъзния фи..
6.59 лв. повече
Сенсилукс капки 10 мл SENSILUX се използува за лечение на симптоми на конюнктивална едема и хиперемия при пациенти с очно дразнене, дължащо се на вятъ..
5.75 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!