Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Natur PharmaDietrexVichyBiogameКокона КозметиксBell HomeopathyEnglish Soap CompanyCatalysisPhytoIkarovTnt 21Sanct BernardFilorga
хранителни добавки
UNIMED PHARMA
Страници:


Окуфлаш капки за очи 2 х 10 мл. QCUflash® е специално буфериран изотоничен очен разтвор, съдържащ като добавка екстракт от Euphrasia rostkoviana. Прилага се кат..
7.60 лв. повече
Окухил колир OCUhyl С са стерилни капки за очи, които имат овлажняващ, успокояващ и смазочен ефект, особено при чувствителни очи. Тъй като съ..
19.80 лв. повече
Про-визио таблетки х 30 Човешкото око е сензорен орган, чрез който добиваме 80% от цялата значима информация за заобикалящата ни среда. През последните ..
16.60 лв. повече
Про-визио форте таблетки х 30 Характеристики: Тази богата хранителна добавка с повишено съдържание на лутеин и зеаксантин, с витамини и екстракт от боровинки ..
16.50 лв. повече
Сенсивит капки 10 мл. SENSIVIT® UNIMED PHARMA® е лекарствен продукт, който се използува за предизвикване на изкуствени сълзи. Той съдържа като активно..
6.59 лв. повече
Сенсилукс капки 10 мл SENSILUX се използува за лечение на симптоми на конюнктивална едема и хиперемия при пациенти с очно дразнене, дължащо се на вятъ..
5.75 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!