Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Natural FactorsLieracGeo NutritionUriageKendy PharmaSchoenenbergerVitaslimHaya LabsСибирско ЗдравеEsiEucerinEos UsaEquilibra
хранителни добавки
Jamieson
Страници:


Джеймисън витамин д3 капки Недостатъчните нива на Витамин D могат да доведат до рахит при децата и до остеопороза при възрастните. Смята се, че почти две-т..
16.99 лв. повече
Джеймисън коензим q10 капсули х 30 Коензим Q10 120 мг от Jamieson е формулиран под форма на мек гел, който не позволява разпадане на хранителните съставки.
42.44 лв. повече
Джеймисън магнезий капсули 100мг. х 100 Магнезият е един от основните минерали, необходими за поддържане на здравето и оптимална физиологична функция. Всяка клетка в тя..
10.99 лв. повече
Джеймисън пренатал капсули х 100 Prenatal капсули 100- мултивитамини от естествени източници. Показания: С фолиева киселина за превенция от дефекти на неврална..
36.00 лв. повече
Джеймисън пренатал капсули х 30 Prenatal капсули 30- мултивитамини от естествени източници. Показания: С фолиева киселина за превенция от дефекти на невралнат..
20.60 лв. повече
Джеймисън пробиотик 10 капсули х 60 Пробиотик 10 на Jamieson е естествено решение за цялото семейство в стремежа към здравословен начин на живот, грижейки се за под..
38.65 лв. повече
Промопакет 2 броя вита вим за деца /джеймисън/ Комплексът Мултивитамини за деца от Jamieson е формулиран с Витамин D3 - формата на Витамин D с по-добрата бионаличност. Предна..
34.50 лв. повече
Промопакет 2 броя вита вим за жени /джеймисън/ Витамините за жени Vita-Vim са със специална формула, разработена според необходимостта на женския организъм от витамини и мине..
34.50 лв. повече
Промопакет 2 броя пауър за мъже /джеймисън/ Мултивитамини за мъже са формулирани специално за нуждите на мъжкия пол, с уникална формула разработена с повишено съдържание на..
34.50 лв. повече
Промопакет пауър за мъже + вита вим за жени /джеймисън/ Мултивитамини за мъже са формулирани специално за нуждите на мъжкия пол, с уникална формула разработена с повишено съдържание на..
34.50 лв. повече

Страници:
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!