Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Евелин 29Himalaya DragBp PharmaPhyto WaveBeauty FormulasNatur PharmaDucrayРоза ИмпексBiogameAbocaCarrotenLieracВелеви Фарма

РЕКЛАМА - ADVERTISING

 

! Към всеки месец реклама получавате бонус PR статия


Рекламен формат

Описание

Макет

Цена
за 1 месец

 

Малък хедър банер

На всички страници, в централната част на хедъра
Размер 320 х 90 пиксела

Ефективна форма на рекламно присъствие, подходяща за продуктови промоции, както и за налагане на нови продукти и услуги. Форматът е изключително ефикасен, тъй като банерът е директно пред очите на потребителите на сайта.


Виж макета

150 лв.

 

Horizontal Megaboard

В горната част на сайта  
Размери 960 х 160 пиксела

Изключително атрактивен формат, който е видим на всички страници. Рекламно присъствие, подходяща за налагане на нови продукти и марки, популяризиране на различни кампании, на продукти и серии в областта на здравето и красотата.


Виж макета

340 лв.


Horizontal Board

В горната част на сайта  
Размери 768 х 90 пиксела

Ефективна форма на рекламно присъствие, подходяща за продуктови промоции, както и за налагане на нови продукти и услуги. Форматът е изключително ефикасен, тъй като банерът е директно пред очите на потребителите на сайта.


Виж макета
 220 лв.

Popup банер на затъмнен фон

На началната страница
Размери 580 х 450 пиксела

Банерът  е изскачащ при зареждане на страницата презентационен прозорец  с рекламен характер. Потребителят няма как да не го види, тъй като той заема централната зона на страницата, на затъмнен фон. Стратегията е подходяща за всякакви кампании  и промоции, както и за популяризиране на марки.

Рекламата се появява автоматично при влизане в сайта, директно или индиректно, на която и да е страница. След затваряне не се показва повече на потребителя в рамките на следващите 24 часа.


Виж макета

290 лв.


Rectangle board

В горната част на дясната колона 300 х 250 пиксела

Стандартна форма на рекламно присъствие, подходяща за имиджови кампании, лансиране на промоции, популяризиране на нови продукти и услуги. Форматът е високо ефективен, без да се натрапва агресивно на потребителите на сайта.


Виж макета

220 лв.


Half  board

В горната част на дясната колона 300 х 500 пиксела

Формат, на който може да бъде показана рекламна визия на по-голяма рекламна площ и с по-интересен сюжет. Подходяща за имиджови кампании, популяризиране на промоции, налагане на нови продукти, серии и услуги.


Виж макета

320 лв.


TVC Flash Banner

Начална страница, долу вдясно 415 х 220 пиксела

Анимиран банер, който се появява всеки път, когато потребител отвори началната страница на сайта. Банерът е подходящ за популяризиране на промоции на продукти и услуги.


Виж макета

120 лв.


Wallpaper

Всички страници

Рекламен формат, подобен на постер, който заема цялата страница. Този тип реклама представлява статично изображение и е разположена в подложката около основното тяло на сайта. Wallpaper форматът разполага с добра видимост от потребителите, с възможност да се показва на определен процент зареждания на страниците. Важно за ефективността на формата е в хоризонталната визия да е разположена най-важната информация за продукта - лого, визия, основно рекламно послание. Форматът е подходящ за имиджови и дългосрочни кампании, а особено ефикасен е за част от цялостна продуктова кампания.


Виж макета

310 лв.


Лого в хедъра

Всички страници

Тук може да се позиционира марка, като се отделя от останалите. По този начин можете да позиционирате нови продукти. Ефективността на този способ се дължи на неговата видимост в горната част на уеб страницата. Тъй като се намира в хедъра, потребителите го виждат на всяко зареждане на страница в сайта.


Виж макета

40 лв.


Банер при пазаруване

Специален банер в количката

Уникална възможност да промотирате ваш продукт или марка на потребители, които точно в този момент са настроени да пазаруват и правят своята поръчка.


Виж макета

90 лв.

 PR статия Платената публикация спомага за изграждане и подобряване на обществения имидж на рекламодателя, чрез еднократно ПР послание или серия от статии. Ефикасността на рекламния способ се базира на правилно подбрани послания, премерена комуникация с потребителите и иновативни подходи към всяка целева група от аудиторията. Можете да изберете между платена публикация, изпратена от Вас, и статия на тема от сферата на Вашата фирма или продукт, написана от нас, в която се включва информация за марка или продукт. В статията може да се включи линк към Вашия уебсайт или страница с Ваши продукти и услуги в уеб сайта на аптеки Оптима.    150лв.
In-text adds До 5 ключови думи за 7 дни

Рекламен формат, при който продуктът или фирмата присъства в съдържанието на статия с конкретни думи, характерни за рекламирания продукт или услуга. Избраните думи или части от думи са подчертани и са в различен цвят, така че потребителят да ги забележи. Чрез движение с компютърната мишка над подчертаната дума, стандартният, видео или флаш банер се визуализира, с размери 240 х 200 px. Форматът е подходящ за нискобюджетни рекламни кампании.
   150лв.

* Цените са без включен ДДС

* Изработка на рекламния банер - 10% от стойността на банера

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!