Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
DisneyWalmark3ChenesPremium Health ProductsPopЦветелина ОодScotish Fine SoapsLeocremaДоктор ПамуковHaya LabsGeo NutritionExfoliacEmolium
Карти за отстъпка

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1. Картата се издава от и остава собственост на Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска'
2. Всеки клиент има право само на една карта, валидна за срок от една година, след който може да бъде подновена.
3. Картата се получава след попълване на регистрационен формуляр.
4. Ползването на картата е възможно във всички Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска". Картопритежателите имат възможност да участват в нашите допълнителни томболи и изненади, които ще се обявяват в самите обекти.
5. При покупка в Аптеки "Оптима" притежателите на картата ползват отстъпка от стойността на всяка покупка. А при посещение в "Кралска закуска" ползвате 10%, веднага при представяне на картата (преди да е поискана крайната сметка).
6. Притежателят на картата следва да я представи преди началото на покупката.
7. При изгубване или унищожаване на картата уведомете на тел.: 082 / 82 18 14, за да се блокира картата. При желание се издава нова карта.
8. Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска" си запазват правото да променят условията за ползване на картите по всяко време без предизвестие.


 

Какво представлява Картата?

Нов начин да печелите, докато пазарувате и се храните. Награда за добрите клиенти на Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска". Вие ще имате отстъпка 5% от Алтеки "Оптима" и отстъпка 10% от " Кралдка закуска". Както и приятни изненади.

Как да използвате картата?

Отстъпка в Аптеки "Оптима" от всичко закупено и 10% отстъпка в 'Кралска закуска". Клиентите ще имат прекрасната възможност да участват в нашите томболи.

Как да получите Карта?

Попълни регистрационния талон! Предай го в желаната от Вас Аптека "Оптима" или "Кралска закуска". Моля попълнете вярно и точно данните. Ще получите Картата веднага и ще може да я използвате още на следващия работен ден.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!