Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Vita GoldEucerinSanct BernardNiveaEsiBell HomeopathyBarleans OrganicАрдесKloraneSuper DietВносYardleyAboca
Карти за отстъпка

1. Картата се издава от и остава собственост на Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска”

2. Всеки клиент има право само на една карта, която може да бъде подменена в случаите, когато е открадната или загубена.

3. Картата се получава след попълване на регистрационен формуляр.

4. Ползването на картата е възможно във всички Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска".

Картопритежателите имат възможност да участват в нашите допълнителни томболи и изненади, които ще се обявяват в самите обекти.

5. При покупка в Аптеки "Оптима" притежателите на картата ползват отстъпка от стойността на всяка покупка в размер на 5%. При закупуването на определен продукт, да не се генерира отстъпка, когато продуктът е в промоция.

А при посещение в "Кралска закуска" ползвате 10%, веднага при представяне на картата (преди да е поискана крайната сметка).

6. Притежателят на картата следва да я представи преди началото на покупката.

7. При изгубване или унищожаване на картата уведомете на тел.: 0878 292 513 или в най-близката аптека, за да се блокира картата. При желание се издава нова.

8. Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска" си запазват правото да променят условията за ползване на картите по всяко време без предизвестие.

 

Какво представлява Картата?

Нов начин да печелите, докато пазарувате и се храните. Награда за добрите клиенти на Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска". Вие ще имате отстъпка 5% от Аптеки "Оптима" и отстъпка 10% от " Кралска закуска". Както и приятни изненади.

Как да използвате картата?

Вашата карта можете да използвате във всяка една от аптеките ни в град Русе, в „Кралска закуска”, както и чрез онлайн аптеката ни, когато ни уведомите в полето за допълнителни уточнения към поръчката Ви, чрез посочване на номер на Вашата клиентска карта. Отстъпките, които са заложени, ще бъдат генерирани веднага.

Как да получите Карта?

Своята клиентска карта може да получите, след като попълните формуляр, в която и да е от аптеките от веригата „Оптима” и от „Кралска закуска”. След регистрация на данните в нашата система, Вие може да използвате своята карта.

Ако желаете да получите своята клиентска карта чрез онлайн магазина на Аптеки Оптима, можете при направена поръчка, да допишете в полето „Специални изисквания” Вашето желание. Наш служител ще попълни необходимия формуляр с номер на картата и тя ще Ви бъде изпратена, заедно с поръчката Ви. При следващи поръчки, можете да посочите към изискванията номер на вашата клиентска карта и отстъпката да Ви бъде генерирана. 

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!