Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
АромаAsamGalenicJohn FriedaCabana SunOilatumDr. FörsterFilorgaEveline CosmeticsДоктор ПамуковDisneyPremium Health ProductsVita Gold
Карти за отстъпка

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1. Картата се издава от и остава собственост на Аптеки "Оптима" и  "Кралска закуска”, гр. Русе.
2. Всеки клиент има право само на една карта, валидна за срок от една година, след който може да бъде подновена.
3. Картата се получава след попълване на регистрационен формуляр.
4. Ползването на картата е възможно във всички Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска", гр. Русе. Картопритежателите имат възможност да участват в нашите допълнителни томболи и изненади, които ще се обявяват в самите обекти.
5. При покупка в Аптеки "Оптима" притежателите на картата ползват отстъпка от стойността на всяка покупка. А при посещение в "Кралска закуска" ползвате 10%, веднага при представяне на картата (преди да е поискана крайната сметка).
6. Притежателят на картата следва да я представи преди началото на покупката.
7. При изгубване или унищожаване на картата уведомете на тел.: 082/82 18 14, за да се блокира картата. При желание се издава нова карта.
8. Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска" си запазват правото да променят условията за ползване на картите по всяко време без предизвестие.


 

Какво представлява Картата?

Нов начин да печелите, докато пазарувате и се храните. Награда за добрите клиенти на Аптеки "Оптима" и "Кралска закуска", гр. Русе. Вие ще имате отстъпка 5% от Аптеки "Оптима" и отстъпка 10% от " Кралдка закуска". Както и приятни изненади.

Как да използвате картата?

5% отстъпка в Аптеки "Оптима" от всичко закупено и 10% отстъпка в 'Кралска закуска", гр. Русе. Клиентите ще имат прекрасната възможност да участват в нашите томболи.

Как да получите Карта?

Попълнете регистрационния талон! Предайте го в желаната от Вас Аптека „Оптима” или „Кралска закуска”, гр. Русе. Моля попълнете вярно и точно данните. Ще получите Картата веднага и ще можете да я използвате още на следващия работен ден.

Ако желаете да получите карта за отстъпка от онлайн аптеката ни, можете да отбележите това в полето: Специални изисквания при поръчка и картата Ви ще бъде изпратена с продуктите, които сте заявили.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!