Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Сибирско ЗдравеVitabioticsOenobiolExfoliacBoehringer IJohn FriedaNobelАрониадаVita GoldCouleur CaramelPwm GamaCatalysisBronnley
специално
16/06/2014

При поръчка над 30 лв., получавате подарък книга - идеалното четиво за плажа!


При поръчка над 30 лв., получавате подарък книга - идеалното четиво за плажа!

 

Повече за книгата:

Преследвайки щастието

автор: Невена Василева - Максимиаду

В "Преследвайки щастието" младата авторка представя един актуален за нашето съвремие наболял проблем - проституцията. Книгата е написана по действителен случай. Една от посетителките в заведението на Невена и предава дневника на своята баба. В него е разкрита пропастта, която се открива пред едно момиче, което се жертва в името на голямата си любов - Георгио. Таи тема е намерила различни художествени интерпретации, като в случая е показано как сляпото следване на чувствата води Мария към островите на разврата.

Писателката обаче не оставя своята героиня в калта. Макар и късно, Мария успява да се отърси и осъзнае след поредното разочарование от човека, заради когото става проститутка, следкато той проиграва на комар всичките спестени за общ дом нейни пари. Тя намира сили да използва натрупания вече житейски опит и започва свой бизнес.

Тогава идва истинската любов, макар и за кратко. Ранната смърт на Христо я прави отново нещастна, но не за дълго. Героинята преоткрива за пореден път своето щастие в своята дъщеря и своите внуци, които всячески се стреми да предпазва от чисто човешките им слабости.

Книгата следва един уникален разказ, в който се преминава през горещите мигове на изгарящата страст, през равносметката от неоценената жертва до задоволството от постигнатото материално благоденствие и чувството за изпълнен дълг към своите близки.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!