Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
English Soap CompanyКокона КозметиксPierre FabreEsiComplete PharmaBell HomeopathyHerba MedicaSupplement SpotDailyJohn FriedaVitaslimNatural FactorsWoods Of Windsor
специално
12/10/2010

Продукт на месеца!Изотрпин реджувенейшън(за подмладяване)

ОПИСАНИЕ:

60 ефервесцентни сашета с вкус на мандарина

Доза за прием: 3 сашета
Дози в 1 опаковка: 20

Състав на едно саше:
Витамин А (като бета каротен) 2700 IU 54%
Натрий (натриев бикарбонат) 255 мг 11%
Калий (като калиев бикарбонат) 330 мг 9%
Патентована смес Изотропин 5400 мг **
Л-Глутамин
Л-Аргинин
Л-Пироглутамат
Л-Лизин хидрохлорид
Пептиди от предна хипофиза (свински)
Глицин
Л-Левцин
Екстракт от листа от стивия
Гама Аминобутирова киселина
Л-Тирозин
Пептиди от хипоталамус (свински)
Инозитол ексаникотинат
Процентът дневни нужди се определя на базата на диета от 2000 кал ** Дневните нужди не са установени
Други съставки: фруктоза, лимонена киселина, стивия, аромат на мандарина

Предназначение:

Изототропин е най- авангардната формула за подмладяване подходяща за мъже и жени.
Много симптоми на остаряването повлияват негативно качеството ни на живот.Повишените телесни мазнини, загубата на мускулна маса, пониижени нива на енергия, намалена сексуална функция, отслабена иммунна система и намаляване на кожната плътност, са само част от тези симптоми.
Изотропин е създаден да подпомогне премахването на тези симптоми като повлиява промените, които настъпват по време на физиологичното остаряване.

Изотропин подхранва цялото тяло и помага за:

  • Подобряване на здравословното състояние и жизненост
  • Дава повече енергия
  • Подкрепя ендокринните функции
  • Оптимизира съотношението между телесните мазнини и мускулната маса
  • Подобрява иммунните функции
  • И още много ползи за организма...
Уникалната ефервесцентна форма на доставяне на активните съставки гарантира бързао абсорбиране на най-мощните съставки за подмладяване. Ефервесцентият прах помага за буфериране на стомашните киселини и повишава усвояването.

Указания за употреба: Разтворете три пакетчета Изотропин в 250 мл вода и изчакайте до пълното разтваряне на ефервесцентния прах. Разбъркайте и изпийте течността веднага. Препоръчително е Изотропин да се приема вечер преди лягане, два-три часа след последното хранене. Приема се в продължение на пет вечери, след което се почива два дни. Цикълът се повтаря.
Препоръчваме приема на Изотропин в продължение на три месеца, преди да предцените резултатите.След първите три месеца на приема, пропуснете един месец и след това може да повторите цикъла.
Алтернативен начин на прием: Приемете едно прахче Изотропин сутрин 30 минути преди закуска и още две прахчета вечер преди лягане, два-три часа след последното хранене.

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение:
На хладно и сухо място.


След колко време ще се забележат резултати?

Някои хора ще усетят подобрение в качеството на съня още от първия път, когато приемат Изотропин. Цялостно подобрение в общото здравословно състояние се проявява след 30-90 дни продължителна употреба.


Как действа ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН - ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ?

Съществува разлика между процеса на остаряване и поддържането на качество на живот- тя е най-вече в способността да използваш удивителните възраждащи сили на тялото. Вашата биологична възраст се определя от това колко старо изглежда и се чуства вашето тяло. Когато се погледнете в огледалото, харесвате ли това, което виждате или бихте искали да промените някои неща? С биологичното остаряване настъпва намалената способност на тялото да произвежда уникалните, специални медиатори, необходими за поддържане на енергията, либидото, стегнатата кожа и борещи се срещу излишните мазнини. Но има надежда! Човешкият Растежен Хормон (Growth Hormone- GH) е водещият хормон, който се отделя в изобилие през целия живот- проблемът е, че нивото на секретиране намалява с възрастта. Хормонът на Растежа ревитализира всички клетки на тялото.

Продукцията на Хормона на Растежа е много сложен процес и изисква съдействието и на други хормони и органи, за да прояви противо-стареещото си действие.Много органи като хипоталамусът, панкреасът, хипофизата и черният дроб играят важна роля в процеса на формиране на Хормона на Растежа. ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН въздейства върху цялостния процес като така се превръща в първия и единствен цялостен системен подход за максимизиране нивата на Хормона на Растежа.

Кой може да приема ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН?

Всеки на възраст над 35 години, който иска да подобри цялостното си здравословно състояние

Какво е Хормон на Растежа и какво е неговото действие?

Лекарите и здравните специалисти от цял свят вярват, че повишаването нивата на Хормона на Растежа, ще подобри здравето ви, енергията, загубата на излишното тегло, физическата и спортна форма, ще нормализира нивата на другите хормони и други ползи.

Хормонът на Растежа възстановява кожната плътност и еластичност, изглажда бръчките и ревитализира косата и ноктите. Улеснява изгарянето на мазнините, доставяйки ги като гориво на тялото и в същото време увеличава мускулната маса. Хормонът на Растежа води до подобрение в сексуалните функции както при мъжете, така и при жените. Хормонът на Растежа ревитализира имунната система, подпомага намаляването на сърдечносъдовия рискчрез намаляване на кръвното налягане и подобряване профила на холестерола и липидите в кръвта. Хормонът на Растежа подобрява усвояването на кислорода и подпомага предпазването от остеопороза. Хормонът на Растежа ревитализира функциите на жлезите с вътрешна секреция и подпомага загубата на тегло. Хормонът на Растежа подопомага по-добрия и спокоен сън.

Мога ли да приемем и други хранителни добавки, докато приемам ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН?

ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН не взаимодейства с други медикаменти и субстанции, включително хранителни добавки. Всъщност, хранителните добавки могат да бъдат по-ефективни, когато приемате ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН.

Кое е толкова уникално в системата на доставяне на ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН?

ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН съдържа аминокиселини в специфично съотношение и други ключови съставки, които са чувствителни към грубата киселинна среда на стомаха. В повечето други формули киселинността на стомаха превръща тези аминокиселини в безполезни вещества.
ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН решава този проблем като създава и патентова уникална ефервесцентна формула на доставяне на активните съставки. Тя им осигурява правилно усвояване и запазване на активните съставки и тяхното действие.

Как действат съставките на ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН?

Една от ключовите съставки в ИЗОТРОПИН РЕДЖУВЕНЕЙШЪН е Аргинин Пироглутамат (Ел-Аргинин- ел-Пироглутамат). В рандомизирано двойно-сляпо проучване за оценка на действието при лечение на паметов дефицит при 40 възрастни пациенти Пироглутамат е бил сравняван с плацебо. За период над 60 дни 20 от участниците са приемали пироглутамат и 20 -плацебо. Резултатите показват, че пироглутамат е ефективен в подобряване на вербалните паметови функции при участници с възрастов спад на паметта.Пироглутамат притежава няколко значими подобряващи когнитивните функции ефекти. Клиничните проучвания на пироглутамат показват, че той подобрява паметта, помага за справяне с ефектите от алкохола и остаряването.

Аргининът е свързан с подобряване на имунитета, отделяне на Хормона на Растежа, увеличаване на мускулнта маса, бързо възстановяване от наранявания, повишена сексуална мощ и подпомага забавянето на атеросклерозата. Ефектът на Ел-аргинин върху освобождаването на Хормона на Растежа е изследван в Университета във Верджиния. Учените доказват, че аргинина подпомага позитивния ефект на физическото натоварване върху освобождаването Хормона на Растежа чрез ограничаване секрецията на соматостатин.

Комбинацията Аргинин с Ел-Лизин е една от първите естествени комбинации, доказана от учените че засилва освобождаването на Хормона на Растежа. Доза от 2гр. На 45 кг телесно тегло за всяка от аминокиселините стимулира повече Хормон на Растежа отколкото 30 гр. Ел-аргинин.
Италианският учен А.Исидори и сътрудници в Унивеситета в Рим, доказват, че комбинацията от 1200 мг лизин и 1200 мг аргинин пироглутамат при 15 мъже-доброволци е10 пъти по-ефективна отколкото аргинин пироглутамат използван самостоятелно.

Ел-глутамин е добре известна аминокиселина, която стимулира растежния хормон.Глутаминът също има позитивно действие въру имунната система. Нуждите на тялото от глутамин са големи. Той представлява 60% от свободните аминокиселини в скелетните мускули. Ел-глутамина играе много важна роля в протеиновия метаболизъм и от изключително значение в хранителния режим на спортистите, занимаващи се с бодибилдинг. Когато се приема от тях, им помага да намалят загубата на мускулна маса, тъй като другите тъкани нуждаещи се от глутамн няма да изчерпват количествата, складирани в мускулните клетки. В книгата си „ Растежен хормон: да спрем остаряването по естествен път" авторът и фармаколог Джеймс Джеймисън цитира проучвания, доказващи 15% увеличение на растежния хормон вследствие на добавяне на глутамин към храната.

Глицин е условно есенциална аминокиселина, която се намира в растителния и животински протеин.Химически, Глицин е с най-проста формула и най-широко разпространена от всички аминокиселини. Тя се свързва с много токсични вещества и ги превръща в безвредни форми, които след това се отделят от тялото. Глицин има успокояващ ефект върху мозъка. Също така води до освобождаване на растежен хормон (заедно с цистеин и глутаминова киселина, глицин е компонент на глутатиона.)

Ел-тирозин е един от най-ефективните стимулатори на растежния хормон. В мозъка ел-тирозин се превръща в аминокиселината ел-Допа и невротрансмитерните хормони допамин и норепинефрин. Превръщането на ел-Допа в допамин (процес, за който е необходим витамин В-6) в мозъка е изглежда стимулиращият фактор за освобождаването на растежния хормон.

Ел-левцин е есенциална разклонено-верижна аминокиселина, която е важна за образуването на хемоглобина. Ел-левцинът е може би най-важното гориво, въвлечено в анаболните реакции и от особена важност за складирането на протеините в тялото. Това я прави една от най-често използваните добавки от спортистите, целящи да развият сила.Разклонено-верижните аминокиселини предизвикват голям интерес и сред неврологичната научна общност. Пилотно проучване при пациенти с амиотрофична латерална склероза показва подобряване на симптомите при високи дози разклонено-верижни аминокиселини.Проучвания при пациенти с алкохолна цироза също показват подобрение от приема на ел-валин, ел-левцин и ел-изолевцин, тъй като се подобрява протеиновата синтеза в чернодробните и мускулните клетки, което води до подобряване на чернодродробната функция и подпомага предотвратяването на хронична енцефалопатия.

Пептиди от хипоталамус и предния дял на хипофизата: Изотропин Реджувенейшън използва пречистена праховидна форма от свински хпоталамус. Производителят е тествал тази съставка с месеци преди да бъде добавена.Хипоталамусът заедно с хипофизата са основни източници при химичното произвеждане и системното регулиране на повечето функции на тялото. Това е последната пътека, даваща обратна връзка към хипофизната жлеза и стимулираща освобождаването на сладирания растежен хормон. Ако хипоталамусът не функционира правилно, не настъпва освобождаване на растежен хормон, както и на други протеинови хормони. Тези съставки са естествени, от свински произход, източникът на доставка е от САЩ и са със 100% фармацевтично качество.

Гама-аминобутировата киселина е най-изобилстващия инхибиторен невротрансмитер в мозъка. Гама-аминобутировата киселина е аминокиселина, класифицирана като невротрансмитер, която подпомага релаксирането и съня. Тя балансира мозъка като потиска превъзбуждането му. Гама-аминобутировата киселина подпомага двигателния контрол, зрението и много други функции на кората на главия мозък. Чувството на безпокойство също се регулира от Гама-аминобутировата киселина. Гама-аминобутировата киселина също стимулира предния дял на хипофизата и води до по-високи нива на човешкия растежен хормон (НGH).
 
Коментари
Автор: TultTeteImity
От дата: 16/03/2011 15:38
прочетете целия блог, доста добър
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!