Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
NobelБиовеаKendy PharmaBettina-BartyAmbrosФитофармаHimalaya DragVita HerbКокона КозметиксVitaslimMiriamquevedoТомил ХербVita Gold
26/07/2018
Аптеки Оптима в подкрепа на кърменето
На 01.08.2018 г. от 10 часа в градината на Гранд хотел „Рига“, за четвърта поредна година Soroptimist International Club Ruse, съвместно с Lions club Russe - Sexaginta Prista, Училище "Родители" - Русе и Център за детско здраве "Ниш", ще отбележим Световната седмица на кърменето.

22/07/2018
„Женските” пробиотици – успешен подход в лечението на гъбични и бактериални инфекции!
Интимните „женски” болести са широко разпространен проблем, който лесно може да хронифицира. По-често срещани сред тях са вагиналните гъбички и бактериалната вагиноза, чиито симптоми лесно могат да бъдат объркани. За разлика от вагиналните гъбички, вагиналната кандидоза се причинява от бактерии.

22/07/2018
Колаген – естествената съставка, която предпазва кожата от фотостареене!
Стареенето на кожата е процес, срещу който сме безсилни – с годините тя губи свежия си вид и се отпуска, става по-суха, появяват се бръчки и фини линии. Но вярвате или не, тези видими признаци на стареене трябва да излизат наяве на доста по-късен етап от живота, отколкото сме свикнали.

06/08/2018
Гастритикс – за спокойна лятна почивка, без стомашни проблеми!
Известно е, че лятото е сезонът, в който стомашно-чревните разстройства достигат своя пик. Те най-често са резултат от консумация на некачествени и престоели на топло продукти, пътуване и смяна на обстановката, промени в хранителния режим, включително по-екзотична кухня, преяждане и др.

09/08/2018
Витамини В-комплекс - здравословни ползи
Б витамините играят жизненоважна роля за поддържане на добро здраве и благосъстояние

09/08/2018
Витамин В комплекс – здравословни ползи – част 2
Някои здравословни състояния могат да попречат на тялото ви да абсорбира правилно витамин Б.

09/08/2018
15 впечатляващи ползи от магнезия – част 1
Магнезият е ключов минерал, изискван от нашето тяло за поддържане на цялостното му здраве. Той е един от основните минерали, които подпомагат абсорбцията на калция от човешкото тяло и играят важна роля в създаването и укрепването на костите и зъбите. В допълнение към това, той играе роля в повече от 300 ензимни реакции вътре в тялото, включително разграждането на храната, синтеза на мастни протеини и киселини и трансфера на нервни импулси

09/08/2018
15 впечатляващи ползи от магнезия – част 2
Магнезиевите ползи за здравето включват облекчаване на запек, укрепване на костите, лечение на мигрена и главоболие, подпомагане на диабета, подобряване на здравето на сърцето, облекчаване на предменструалния синдром и облекчаване на тревожността. Другите предимства включват лечение на психиатрична дисфункция, предотвратяване на астма, повишаване на енергийните нива, регулиране на функциите на пикочния мехур, стимулиране на абсорбцията на минерали, предотвратяване на емлектични атаки и борба с възпалението.
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!