Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Цветелина ОодEmoliumVitaslimLoveaIwostinTopicremSkincodeCannadermNuxeUriageScotish Fine SoapsDailyNature's Way
29/01/2018
Сърцеландия - кой ще си спечели награда?
Целта на играта е да съберете възможно най-много сърца в рамките на играта, като в края на периода, тези, които са събрали най-много сърца ще спечелят награда.

22/01/2018
Няколко здравословни ползи от Кардамон - част 1
Здравните ползи от кардамон включват стомашно-чревна защита, контрол на холестерола, контрол на рака, облекчаване на сърдечносъдовите проблеми и подобряване на кръвообращението в организма.

29/01/2018
Силицеа D12 – Шуслерова сол № 11 – Солта на косата, кожата и ноктите
Сол 11 на Д-р Шуслер – Силицеа е основна част на клетките на съединителната тъкан. По-голямо количество на солта в тъканта означава, че тя е по-млада. Най-голямо количество силициева киселина има в клетките на ембриона, а изчерпването му през на годините води до здравословни проблеми.

25/01/2018
Няколко здравословни ползи от Кардамон - част 2
Антимикробни свойства – в продължение на много хилядолетия, за кардамона се счита, че притежава свойства да се бори срещу инфекциите. За съвременната наука това означава, че има антимикробни качества. Проведени са експерименти с неговите летливи екстракти. Резултатът е, че маслата от кардамон са в състояние да възпрепятстват растежа и разпространението на някои от много опасните микроби, които редовно причиняват хранително отравяне.

10/02/2018
Чистият концентрат от рибено масло – ключ към здраве и дълъг живот!
Ползите от омега-3 полиненаситени мастни киселини са отдавна известни. През последните няколко години обаче, тяхната популярност започна да расте със светкавична скорост, а броят на хората, убедили се в благотворното им влияние – да се увеличава все повече.

10/02/2018
10 здравословни ползи, които ви носят синьо-зелените водорасли - част 1
Добавянето на синьо-зелени водорасли към вашето хранене, може да има някои невероятни ползи за здравето, като например да намали риска от диабет, да повиши енергийните нива и други. Има различни видове синьо-зелени водорасли, като най-популярните са спирулина и хлорела, като понякога ги причисляват към цианобактериите.

10/02/2018
10 здравословни ползи, които ви носят синьо-зелените водорасли - част 2
При пациянти с диабет тип 2, синьо-зелените водорасли могат да бъдат доста ценен продукт. Според някои изследвания една чаена лъжичка спирулина, която се приеме ежедневно, може да е достатъчна, за да намали нивата на глюкозата както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!