Фитнес тайните на известните хора

Препоръчваме ви:

Всеки известен човек се стреми да изглежда добре и да е във форма. Това правило е валидно за почти всички и като че ли няма много изключения. За разлика от обикновените хора, звездите разполагат с достатъчно пари, за да си позволят личен треньор и фитнес зала вкъщи. Но това не означава, че не можете да откраднете някои от техните тренировъчни методи.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън е на възраст над 40 години, но изглежда с около 10 години по-млада. Естествено това, че е слаба по природа й помага значително, но за да поддържа идеалната си фигура, тя практикува йога 3- 4 пъти седмично за по 2 часа. Йогата не само оформя фигурата, но действа подмладяващо на цялото тяло.

Зак Ефрон
Актьорът Зак Ефрон е принуден да се подложи на интензивни тренировки заради роля на морски пехотинец. Специално за него е била разработена протеинова диета и серия от ефективни упражнения като клекове, набирания и лицеви опори.

Джесика Биел
Джесика Биел не разполага с такава хубава фигура случайно. Тя тренира много усилено, за да изглежда толкова добре. Нейната тренировка е с висок интензитет и включва спринтове за ефективното изгаряне на калории, и тренировка с гири за тонизиране на мускулатурата на горната част на тялото.

Пенелопе Круз

Пенелопе Круз се опитва винаги да бъде във форма за филмовите си роли. Тя използва свободни тежести и медицинска топка в тренировката си, като провежда и кардио упражнения. Същото така актрисата гори калории с танцуване на любимите си парчета.

Брадли Купър
За да извая страхотното си тяло, Брадли Купър прекарва по около 2 часа на ден във фитнеса, като провежда обикновена и кардио- тренировка. Спазва строга диета и се движи интензивно по време на разходки в планината.

Уил Смит

Въпреки че има голямо семейство и е на възраст над 40 години, Уил Смит винаги изглежда в страхотна физическа форма. По принцип основната му тренировка е бягане, като се старае да измине по около 45 километра на седмица. Също така той се фокусира върху подобряване на вдигането на щанга от лежанка и спазването на диета, която е пълна с протеини.

Сандра Бълок
Сандра Бълок успява да поддържа перфектната си външност в продължение на години с провеждането на специални тренировки. В нейната програма има плиометрични и кардио- упражнения, пилатес и бокс, понякога по 4 пъти седмично.

Катрин Хейгъл
По принцип Катрин Хейгл не разполага с много време за тренировки, затова използва преносими тежести. Нейната тренировка е съсредоточена върху бързото и енергично изпълнение на упражненията. А когато има повече време, актрисата смесва стандартната тренировка с кардио.

Дженифър Лопес

Една от любимите дейности по време на тренировка на певицата и актриса с латиноамериканска кръв е зумба. Тренировката на Дженифър Лопес е насочена към запазване на нейните натурални извивки, като набляга на упражнения за краката, корема и ръцете.

Крисчън Бейл
За да може Кръсчън Бейл да се впише в ролята на Батман, актьорът е тренирал по 6 дни седмично. Тренировката е включвала комбинация от упражнения, които са били насочени към повишаване на силата и скоростта. Също така неговата диета включвала големи дози протеини и въглехидрати, за да може бързо да изгради мускулна маса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *