Готови ли сте за плажа?

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ПЛАЖА?

Д-Р ПАМУКОВ И СЛИМ ПАМ ПЕЧЕЛЯТ НОВ ЗЛАТЕН МЕДАЛ

На плажа няма ретуш. Също и хората, които се занимават със сценично изкуство знаят, че всеки екстра килограм е видим на сцената, където също няма ретуш. Затова в продължение на години балерини, актьори и манекени са идвали в клиниката на д-р Памуков и са употребявали билковата му комбинация СЛИМ ПАМ.

Защо СЛИМ ПАМ е ефективен и популярен?

  • С отличен ефект СЛИМ ПАМ® беше разработен внимателно в специализирани серии за жени и мъже, така че да се радвате на максимален ефект.
  • подпомага намаляването на теглото по естествен начин (4–11 kg за 60 дни при 87% от клинично изследваните пациенти)
  • с благоприятен ефект за лимфната система ( Намалява видимостта на целулитите)
  • с благоприятен ефект при регулирането на обмяната на веществата
  • с благоприятен ефект за черния дроб и храносмилателната система
  • с благоприятен ефект за хормоналните системи на дамите (СЛИМ ПАМ® за жени) и господата (СЛИМ ПАМ® за мъже)
  • бюстът на дамите запазва женственост (СЛИМ ПАМ® за жени)
  • силуетът Ви и е видимо променен
  • Anti Age (подмладяващ) ефект

Научно разработена комбинация: СЛИМ ПАМ e продукт на ценния дългогодишен опит на д-р Памуков в областта на отслабването и регулирането на обмяната на веществата с билки. Хранителната добавка взима под внимание процесите в организма и най-ефективното усвояване на билките от мъже и жени.

СЛИМ ПАМ е 100 % природен, без добавки. В повечето случаи 1 комбинирана опаковка СЛИМ ПАМ  билков чай и капсули стига за 1 месец.

Защо СЛИМ ПАМ® е в комбинирана опаковка, съдържаща капсули, както и филтърни пакетчетa?

Във филтърните пакетчета има билки, които трябва да киснат в гореща вода, за да се извлекат активните им елементи във формата на пресен екстракт. Ползата от пресните билкови ектракти е, че не съдържат консерванти и че имат бързо и ефективно действие в храносмилателната Ви система. В капсулите  се съдържат билки, чиито ценни биологични елементи се разпадат във вряла вода като антиоксидантите.

Д-р Памуков · Над 40 години успешни продукти за отслабване

Д-р Димитър Петров Памуков печели международна популярност като един от създателите на Научната фитотерапия, модерното билколечение. Eдна от областите, където специализира в продължение на над 40 години и има отлични резултати е отслабването  – Артистичния чай и СЛИМ ПАМ

Сред пациентите му има много известни звезди, политици и дипломати. Редица модели, певици и актриси употребяват Слим Пам, като например моделът Мария Валентино, която се снима за водещи световни модни къщи. Д-р Памуков е известен в Русия като българския лекар на Леонид Брежнев.

Опитът му датира  от 1942 г. и през 1975 г. създава първата в България Научно-практическа база по фитотерапия  в Министерството на Здравеопазването.  Там са се излекували над 540 хиляди души от цял свят. Книгите му, сред които е Природна аптека, са издадени на няколко езика с общ тираж над 2 000 000 бройки.

Д-р Памуков печели престижни международни награди за иновация и принос към медицината, сред които вимпелът на „Държавната администрация за традиционна китайска медицина“, Министерството на здравеопазването на Китай. Това е най-високото признание в областта на фитотерапията, с което са отличени само малцина от най-водещите специалисти. Най- новата му награда е Златен медал за СЛИМ ПАМ, БРОНХО ПАМ и ИМУНО БРОНХО ПАМ от XVI Московски международен салон за иновации “Архимед”, 2013. Досега не са били представяни на  научните форуми подобни продукти с  такава клинично доказана висока ефективност.

Повече полезна информация на:
www.dr-pamukoff.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *