СЛИМ ПАМ – със златни медали от Франция

Препоръчваме ви:

СЛИМ ПАМ– със златни медали от Франция поради забележителни резултати за отслабване

Слим Пам, фитотерапевтичен комплекс за отслабване, също предизвика сериозен интерес сред учените на международните форуми, особено от  Френската федерация на изобретателите, която отличи д-р Памуков и Роксандра Памукова с 2 златни медала за представените изобретения.

Към момента  по данни на Световната здравна организация около 1,4 милиарда души в света са с наднормено тегло и това води до сериозни проблеми, като диабет и сърдечно-съдови заболявания. Увладяването му е сред  ТОП приоритетите на СЗО до 2020 г. Медицински проучвания доказват, че със сериите Слим Пам се намаляват от  4-7 кг след 60 дни употреба при 87% от пациентите.

Досега не са представяни пред научната общност други препарати с подобна медицинска – клинично доказана висока ефективност при наднормено тегло.

 

Водещи ботанически видове

ПАМ МЕДИКА на д-р Памуков  работи по най-добрите световни стандарти и с водещи специалисти при създаването на новите препарати от серията Имуно Бронхо Пам и Бронхо Пам с индианска ехинацея. Билките, които се използват в комплексите са култивирани специално за препаратите от д-р Памуков и водещи експерти от Института по ботаника при БАН, Затова те са с високо съдържание на активни лечебни вещества – често превъзхождат по съдържание 1.5 – 7 пъти диво-растящи билки в зависимост от вида.

Това гарантира не само отличната им ефективност, но и първокласния им вкус и аромат.

 

Д-р Памуков – Най-съвременното билколечение с богат професионален опит

 

Д-р Димитър Петров Памуков е български лекар, спечелил международна популярност с умението си да лекува нелечими заболявания и като един от създателите на Научната фитотерапия, съвременното билколечение и биомедицината.

Д-р Памуков печели престижни международни награди, сред които и вимпелa на „Държавната администрация за традиционна медицина“, Министерство на здравеопазването Китай, получен от малцина водещи фитотерапевти. Опитът му датира  от 1942 г. и през 1975 г. създава първата по рода си в България Научно-практическа база по фитотерапия към Министерството на здравеопазването, която е сред водещите в света. В нея са се излекували над 540 000 пациенти от цял свят. Билковите продукти на д-р Памуков с търговска марка Пам са продавани в много държави. Книгите му, сред които е и Природна аптека, са издадени на няколко езика с общ тираж над 2 000 000 бройки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *