Дева – здравен хороскоп за 2014г.

Здравето винаги е от особена важност за вас, Деви. Дори и Шестият зодиакален Дом да е празен, Вие пак ще се интересувате от този аспект в най- малката му подробност. Но тази година, това е най-силната точка от Вашия хороскоп. Здравето, като тема става изключително важно. Номер едно приоритет в живота Ви. И така трябва да бъде. Доста Деви са заети в сферата на здравеопазването и това никак не е случайно.

За тези от Вас, за които последното твърдение е вярно, се очаква една изключително натоварена професионално година. С две бавно преминаващи през зодиака Ви планети, склонни да Ви стресират излишно, Вашата енергия и здраве не са в оптималната си цялост. Ето защо, фокусирането над здравето Ви е толкова важно. Фактът, че се съсредоточавате над това – че го правите приоритет, по своему е добър здравословен знак. Нещата ще са доста по-зле, ако игнорирате всичко това. Девите са изключителни анализатори във всяка една област – особено в здравната. Това има някои добри страни – например, веднъж открит на време проблем, предполага своевременното приемане на точното лекарство за отстраняването му. Но тази година, твърде големите разсъждения могат да се превърнат в спънка. Повечето от странните симптоми, които може да изпитате през годината, като краткотрайна болка тук и там, или остра болка в крайниците, различните странни усещания по тялото, са по-скоро в следствие на умора, от колкото на специфично заболяване.

Различни уязвимости на тялото Ви, които по принцип не биха се проявили, тази година могат да се появят, а възможността на организма Ви да остава резистентен на различни заболявания е намалена. И е абсолютно безсмислено и загуба на време да се лутате в притеснение между всички малки и дребни симптоми на неразположение, като главната причина за всичко случващо  е липсата на енергия – основното Ви „заболяване”. От астрологична гледна точка, изглежда по-добре, ако съсредоточите всичките си усилия над това да съхраните и увеличите енергията си, отколкото да се вглъбявате над всеки малък симптом по пътя Ви. Ако успеете да подсилите тялото си като цяло, тогава всички негови части, ще се подсилят сами по естествен начин. Също хабите доста от виталността си, за да проследявате различните оплаквания, от колкото да я вложите в едничкото просто решение – да увеличите жизнената си сила. Енегрията е като горивото за колата Ви. Когато я изразходите, трябва да спрете и да я презаредите. Няма никакъв смисъл да се насилвате да подкарате колата по друг начин, така или иначе тя няма да тръгне, най-много да я доповредите в опитите си. Така че, почивахте и релаксирайте повече.

Говорете по-малко и изслушвайте повече. Мислете по-малко  и усещайте повече. Глезете Вашите ръце и китки с чести масажи и релаксиращи процедури – можете да го правите навсякъде, при това толкова дискретно, че никой да не разбере малката ви техника, за психическо отпускане на напрежението. По този начин изпращате енергията към всички части на тялото си. Също масажирайте и скалпа – има същия ефект. Избягвайте спорове, свади и скандали. Избягвайте да съдите. Тялото е чуден организъм, който може да се самоизлекува от почти всичко. Множество от заболяванията не се самопремахват от организма, само защото енергията не му достига.

Тя се изхабява много бързо, чрез осъдителните ни мисли, клюките, празните обещания, лошото разпределение на времето, негативните емоционални състояния.

Когато тези фактори са на лице, не ви остава нищо друго, освен да седите и наблюдавате, как енергийните Ви запаси просто се стопяват.

Вашите глезени (както и миналата година) се нуждаят от повече грижа, особено за тези от Вас, които се занимават активно със спорт. Дори и обикновените масажи на глезените, ще повлияят доста добре на състоянието им. Експериментирането в методите за самолечение и самоподържане са доста добро умение, което ще доразвивате през годините, Деви. Отворени сте към нови и не толкова популярни средства за лечение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *