Стрелец – здравен хороскоп за 2014г.

Докато две от дълго преминаващите планети около Вас имат роля за голяма част от стреса в ежедневието Ви, доста планети от огнените и въздушни знаци Ви помагат. Особено, след 1-ви август, Юпитер навлиза в полето на хармонията, като Ви прехвърля голяма част от планетарната енергия и сила във Ваша полза. Тогава, здравето и енергийното състояние на организма Ви ще се подобри драстично.  Шестият дом на здравето не съвпада с Дома на силата, така че тенденцията е да избягвате тази област. Не отдавайте голямо значение на този факт, защото като цяло не виждаме някакви заболявания да присъстват в хороскопа Ви за 2014.  Въпреки това, отделяйте голямо внимание на здравето си. Профилактиката му е доста важна. Плутон е бил дълги години във Вашия знак и ще остане в него за доста години напред. Както се твърди в научните доклади, това спомага за различните трансформации, през които преминава тялото във времето. Този процес е започнал много назад във времето и ще си остане през годините за напред.  Това отговаря и в някаква степен за начина Ви на самовъзприятие и за мнението, което имате за себе си. Ако имате желание да се промените в някакъв аспект, единственото което трябва да направите е да се фокусирате изцяло и единствено върху себе си.  Но със Сатурн, който е противопоставен на Плутон през цялата година (също както и миналата), трябва да разграничите гледната си точка от тази на Вашия партньор, приятели и семейство.

Така че процесът на самотрансформацията е доста бавен. Вашият партньор може да не е особено доволен от „местата”, през които се налага да преминете по пътя към Вашето ново Аз, като може да окаже някаква съпротива. Това също ще забави нещата. Но Плутон стои  твърдо зад дълбоката лична трансформация, а не зад тази, свързана с козметични промени и корекции. Въпреки че, доста от Вас предприемат промени през 2014, като различни диети, гладуване, билкови детоксикации на тялото, различни козметични интервенции по тялото.

Това са здравословни дейности, но само ако се ръководите по тях правилно – без негативни чувства и емоции относно сегашното Ви тяло и положение. Елиминирайте негативизма, като се фокусирате върху самия ефект, който преследвате и Вашето бъдещо тяло, така самите отрицателни емоции ще изчезнат от само себе си, като ги лишавате от вниманието си.  Това е добра година, за справяне с излишните килограми, за всички, които имат желание да го направят. Проблеми в любовта и финансите може да окажат стрес върху Вас и Вашата хармония през тази година. Може да редуцирате част от този стрес, като си повтаряте положителни сентенции. Например, казвайте си, че каквото и да се случва, Вие все ще си останете дете на Бога и винаги ще заслужавате и получавате неговата любов под една или друга форма през времето. Може да имате трудности в любовта или проблеми с парите, но това означава, че е само временнен период, през който преминавате и въпреки това сте достойни за обич и няма нужда да се самообвинявате и критикувате.  В случаите, когато имате здравословен проблем, то много често причината ще е излишния стрес, произтекъл от гореспоменатите проблеми.

Отделете малко време да изгладите всички несъвършенства и ще забележите, как здравословния проблем избледнява, сякаш от самосебе си. Дори и да се наложи намесата на лекар, бъдете сигурни, че всичко ще протече много по-лесно и бързо, ако сами си помогнете, да изчистите първо проблемите, които Ви тревожат. Венера е Вашата планета на здравето. Тя управлява кръста и бъбреците. Здравето ще е по-добро, ако обърнете внимание на тези части от тялото през годината.  Кръста и бедрата трябва да се масажират сравнително често.  Бъбреците може да бъдат укрепнати  чрез билки и хранителни добавки от природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *