Риби – здравен хороскоп за 2014г.

Вашето здраве е доста по- крепко от това през началото на предходната година, но заради Плутон и Сатурн, които Ви оказват влияние, все още не сте достигнали потенциалния си максимум.  Вашата енергия не е в такива количества, с които по принцип разполагате и това е лошото в случая. Когато не разполагате с достатъчно енергия, тялото Ви няма как да се защити и да се бори със заобикалящите го заплахи и така ставате уязвими за множество настинки и заболявания. Така че, първата стъпка която трябва да направите, когато се стараете да подобрите защитните функции на организма, е да си „съберете” още енергия. Това определено не се постига с хапчета и хранителни добавки, които обещават повече сили и виталност, а чрез повече време за почивка,  масажи, изучаване на изкуството на медитация, йога и прочее.

Всяка една терапия, дори и не спомената тук, която подпомага възстановяването на енергията е от полза за Вас през тази година. Помогнете си в тази насока и като се фокусирате само над аспекти, които си заслужават, а излишните изключете от списъка с мислите си. Така планиран денят Ви, ще Ви предоставя повече, с много по- малки усилия. Говорете по-малко и изслушвайте повече. Мислете по-малко и се учете повече от опита на останалите около Вас. Избягвайте загубата на енергия (вече стана ясно защо) в излишни спорове и интриги или минимализирайте щетите им върху психиката Ви, когато това стане. Наблюдавайте, но не съдете. Избягвайте хора, които изпиват енергията Ви или Ви натоварват излишно с проблемите си. Мислете за енергията Ви, като за пари в банка. Инвестирайте я само там, от където ще извлечете още и инвестицията ще си заслужава.

Слънцето управлява здравето Ви, което от своя страна означава, че трябва да обърнете и специално внимание на сърцето си. Правете го винаги, като е възможно. Слънцето също отговаря и за креативността и забавлението.  Избягвайте депресиите. Научете се, че щастието не е ограничено от обстоятелствата – това е вътрешно усещане. Щастието е избор, който Вие правите. Ако направите изборът да сте щастливи – това значи да игнорирате случващите се тревоги около Вас. Креативно насочените хобита са идеален избор, с който да отмиете негативните емоции, а и също доставят голямо удовлетворение. Креативността, като цяло е една от най-важните наслади на живота. Слънцето ще премине през всички знаци и домове в зодиака Ви през тази година.

Нуждите и състоянието на здравето Ви могат да се променят месец за месец.

Добрите новини, свързани с кариерата Ви са като здравословен еликсир за Вас. Лошите от своя страна, Ви създават проблеми. Но каквото и да става помнете, че това да сте здрави и щастливи е най-важното. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *