14 роматнични идеи за Свети Валентин

Препоръчваме ви:

1.  Направете си гореща резервация (вкъщи). Aко да готвите заедно е дейност, която неизменно присъства в ежедневието Ви, нямате никакво основание да не направите нещата малко по-специални.

    Трик: Измислете си нестандартно и нетрадиционно празнично меню, което да приготвяте заедно само на Свети Валентин. Започнете тази традиция сега и я продължете с годините, така не само няма да имате търпение да похапнете азиатската домашна храна или специален афродизиак, но и няма да Ви се налага да измисляте план за действие всяка година в последната минута.

2.  Време за релакс. Сега е момента за един дълъг СПА ден с половинката на някое спокойно и приятно местенце за отдих. А и така, ще се презаредите с нови сили за нощни емоции, щом се приберете вкъщи.

3. Наблюдавайте заедно изгрева. Ставането сутринта ще е малко тежко, но зимния залез е несравним. Освен това, после може да се върнете обратно в леглото и да се гушкате до обяд, а защо не и цял ден.

4. Извадете поета от Вас на бял свят. Запалете свещи, налейте си по една чаша мерло и изрецитирайте всички онези редове, които от колежа насам нямате смелост да изчуруликате. Ако не друго, винаги можете да се посмеете над тях.

5.  Направете си пикник на закрито. Разпънете одеало върху спалнята и наредете всичко нужно – плодове, плато сирена, шоколад.

Съвет: Внимавайте с чашите и свещите, ако се развихрите неочаквано.

6.  Намокрете се. Вземете ароматна вана заедно, или ако сте достатъчно късметлии да живеете в близост до езеро, море и климата е удачен ( последното, което искаме е пневмония, нали? ), отбийте се за едно нощно плуване на лунна светлина.

7.  Мръсни танци. Запишете си СД или нагласете достатъчно неприлични звуци в Уинампа ( тук не говорим за Азис) и се развихрете. Дайте воля на въображението и тялото.

8. Романтичен филм. Ако сте традиционалисти, дори в празнуването, любим романтичен филм или такъв, който тепърва нашумява е идеалното решение за Вас и Вашата половинка.

9.  Изненадваща покупка. Влезте заедно в книжарница, магазин за бельо или МОЛ. Разделете се и нека всеки купи подарък на другия. След това си ги разменете и използвайте.

      Бонус точки: Ако в книжарницата купите и двамата Кама Сутра – създадени сте един за друг.

10.  Домашна дегустация на вино. Отбийте се в най-близкия магазин и харесайте няколко бутилки вино – за предпочитане от различни краища на света. Приберете се и си направете домашна дегустация със сирена, като не забравите важното кимане с глава и оценката на базата на остатъчните нотки във вкуса на партидата, дължащи се на слънчевите долини  в далечна Франция.

Съвет: Не бъркайте дегустацията с напиването. Има разлика между това само да вкусите или по български стар обичай да се омажете.

11. Направете си сладък бар. Купете си донъти, шоколади, кексчета, бонбони и ги наредете на голяма маса.  Насладете им се и не мислете за излишните калории – все пак Свети Валентин е само един път в годината.

 13. Отидете на театър, концерт, опера. Това също е класика, но в крайна сметка може би е най-романтичната идея.

13. Помните ли къде и как се запознахте? Защо не повторите сюжета. Същото място, същото време, същите хора. Така сякаш, всичко почва от начало. А после нека кавалерът изпрати дамата до вкъщи, като срамежливо се опита да  я целуне.

14.  Бъдете с любимия човек и му се радвайте. Кажете всичко онова, което всеки ден искате, но не успявате. Човек не бива да демонстрира чувствата си само в един ден от годината, но това е една идеална възможност, за всички онези, които вечно бързат или не показват чувствата си. Едно „Обичам те” винаги дарява усмивка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *