Спестете пари и бъдете във форма

Препоръчваме ви:

Хубаво домашно фитнес оборудване, органична храна и последните фитнес програми могат да се окажат скъпи, затова ви представяме начин да спестите пари, но все пак да сте във форма.

1. Интересувайте се от подходящата за вас информация. Навсякъде е пълно със съвети за вашия здравословен живот и спорт, намерете верните, споделяйки с приятели и сърфирайки из мрежата.

2. Опитайте безплатен тренировки. Никога не игнорирайте промоцията за безплатна тренировка, щом опитате, най-вярно ще видите дали даден спорт или фитнес салон са подходящи за вас.

3. Използвайте технологиите. Не забравяйте да се възползвате от офертите за по-евтини храни, фитнес оборудване и повече, най-вече онлайн. Така може да намерите даден продукт с половината сума по-достъпен.

4 Не купувайте на дребно. Следете на намалени спортни дрехи и се сдобийте с повече от един комплект, защото спортното облекло е страхотна мотивация за вашата тренировка.

5. Наслаждавайте се на дейности на открито. Спестете при от фитнес като през летния период излизате и правите дълги разходки навън или карате колело.

6. Включете се в група. Не е задължително да имате личен треньор, малката група от трениращи е по-евтина докато си делите разходите, пак получавате лични съвети, освен това може да намерите нови приятели, с които да се разхождате в по-топлите дни.

7. Купувайте по-голям обем. Намерете промоции, където може да закупите, например 40 протеинови десертчета на цената на 30. Може да имате за по-дълъг период или да ги споделите с приятелите си, които спортуват с вас и или които сте направили във фитнеса.

8. Не забравяйте да следите любимите си магазини в мрежата и се абонирайте за онлайн каталози, за да не изпуснете сезонните намаления.

9. Тренирайте вкъщи. Ще спестите не само пари, но и време, в което отивате до фитнеса и обратно и все пак сте направили нужната тренировка във вашия собствен дом.

10. Избирайте сезонните храни. Не забравяйте да се възползвайте от сезонните плодове и зеленчуци, които са и много по-евтини по това време. И не забравяйте, че в края на сезона винаги има намаления и в спортните магазини.

Споделете с приятели, ако харесвате тези съвети!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *