5 начина да оформим вътрешната част на бедрата

Препоръчваме ви:

Вътрешните бедра са важна част от тялото, която често се подценява, но без да е добре оформена е невъзможно да имате красиви крака.

1.С фитнес топка.

Тя е перфектна да направи упражненията малко по трудно и да ви приближи до прекрасния резултат легнете настрани с ръце скръстени пред тялото, ако така ви е неудобно опънете едната ръка. Дръжте топката между краката си и бавно повдигнете към тавана като използвате краката и тялото си. Направете 3 серии по 15 повторения.

2. Ако си нямате валслайд използвате пластмасова капачка от кутия, която да застъпите с пръсти.

Започнете като краката са на малко разстояние един от друг, поставете десния крак върху пластмасата. Хванете ръцете си пред вас и останете така, докато правите упражнението. Поставете тежестта на левия крак и бавно подгънете коляното надолу, докато десният отива настрана. После леко изправете крака и върнете десния крак в изходна позиция. Направете по 10 повторения на крак.

3.Сумо клек с разперени ръце.

Застенете с разтворени крака като пръстите сочат напред. Вземете две гирички и ръце с дланите надолу. Сгънете колене, докато разпервате ръце точно под височината на раменете. Ръцете трябва да са на линията на краката. Стегнете краката и насочете ръцете на долу едновременно. Направете 3 серии по 15 повторения.

4. Повдигане на долния крак.

Това едно от упражненията на Джейн Фонда и често използване в пилатес. Легнете за една страна. Сгънете едното коляно, едната ръка все едно се подпирате на нея, другата на кръста или на земята пред вас. Когато вдишате вдигнете крака отдолу, торсът трябва да е неподвижен. Направете 10 повторения на всяка страна.

5. Кръстосване на краката.

Започнете с широко разтворени крака, направете клек и поставете дланите близо до коленете, след това отскочете и преплетете крака. Направете колко можете повече повторения за 40 секунди.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *