Упражнения вкъщи на Джаки Уорнър

Препоръчваме ви:

Имате си фитбол, гирички и въженца купувани едно след друго, но рядко ги съчетавате. Ето как може да ги оползотворите в една хубава тренировка вкъщи на Джаки Уорнър.

Разгрейте с 30 секунди скачане на въже, за да подготвите тялото си за следващото натоварване.

1. С въже

Поставете въжето в кръг около вас и застанете в центъра с крак на широчината на раменете, леко подгънете лактите, така че ръцете да са пред гърдите. Стъпете с десния крак извън кръга, после огънете коляното и се наведете като за клек, изпънете ръцете напред на нивото на раменете, левият крак трябва да остане изправен. После се върнете в изходна позиция направете 15 повторения. След това разменете страните и отново направете същия брой повторения.

2. С гирички

Легнете на пода, стъпалата са на пода, коленете са под ъгъл. Ръцете са разперени настрани и във всяка има по една гиричка след това вдигнете ръцете, за да се срещат гиричките, заедно с това повдигнете таза, останете така за момент и после върнете в изходно положение. Направете 15 повторения.

След това отново скачайте на въже 30 секунди.

3. Изправени с гири

Застанете изправени с крака на широчината на раменете, вземете една гира. Направете клек и сложете ръката с гиричката между краката. Залюлейте я. След това много бързо се изправете и залюлейте ръката пред вас на нивото на раменете. Направете 15 повторения, след което сменете ръцете и повторете още толкова.

4.Удари с пружина

Уверете се, че са закрепени на хубаво място, за да не се откачат докато правите ударите. Вземете ги във всяка ръка и започнете удар напред, юмруците са на нивото на раменете, дланите са на долу.

5. С фитбол

Сега е време да вземете и фитнес топката. Легнете на нея по корем, избутайте я назад, докато не остане на глезените ви с лице към пода, след това избутайте топката, докато не изправите ръцете вертикално и не останете върху нея на пръстите на краката си, задръжте за момент и след това върнете в изходно положение. Направете 15 повторения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *