Няколко навика, които подпомагат отслабването

Препоръчваме ви:

Сякаш новите диети се пръкват с всеки нов ден и не можем да им смогнем. Тъжната истина е, че повечето от тях изобщо не действат. Ето няколко съвета, които подпомагат за постигането на мечтаното тегло, които не бива да се пренебрегват в ежедневието.

1. Пийте топла вода

Повечето от вас предпочитат да пият студена вода, но ако искате да смъкнете няколко килограма, трябва да обмислите температурата на водата. Топлата вода ще ви накара да се почувствате сити. Ако не можете да пиете топла вода сложете пакетче билков чай в чашата.

2. Гледайте по-малко телевизия

Повечето от нас приемат излишните калории за деня пред екрана на телевизора или компютъра. Ако не стоите пред телевизора постоянно, няма  да стоите на едно място ще се движите и така ще изгаряте повече калории. Горите повече калории докато спите, отколкото докато гледате любимия си сериал, така че винаги излезте на разходка и станете от дивана, вместо да стоите на него втренчени в телевизора.

3. Не яжте по пижама

Това нампомня за депресивните състояния, които гоните по пижама в леглото с купичка със сладолед в ръка. Облечени в свободни дрехи не може да усетите талията си, облечете си клин или къси панталонки, но все пак усетете кога коремът ви се подува и спрете навреме.

4. Яжте повече бактерии

Бактериите изгарят важна роля за метаболизма и апетита ви, таке че щом увеличите приема на храни богати на пробиотици ще отслабнете по-бързо и ще намалите калориите.

5. Добавете малко подправки

Последните проучвания показват, че щом консумирате по-пикантни храни особено чушлета и пипер в ястията, функцията на метаболизма ви се увеличава. Щом сте сложили малко пипер на следващото хранене, няма да хапвате много и мастните клетки ще намалеят.

6. Пийте вино

Всъщност пиенето на една или две чаши вино помага на жените да свалят някой и друг килограм. Но не бива да прекалявате с него, пийте с мярка, най-много чаша-две, защото ще приемете прекалено много калории от него.  

Смятате ли, че тези съвети ще ви бъдат полезни?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *