Да влезем във форма за месец

Препоръчваме ви:

На всички ни се е случвало поне веднъж или два пъти в живота, появява се голямо събитие само след месец и ние веднага се качваме на кантара и стигаме до извода, че за тази сватба или среща на класа не сме готови да изглеждаме така. Но също така трябва много да внимаваме да не навредим на здравето си след рязка загуба на тегло, ако то после ще се върне трябва да отслабнем в здравословни граници и да задържим здравословното тегло.

1. Реални цели

Когато започнем подобно предизвикателство, винаги трябва да се придържаме към правилото за реалистичните цели. Здравословното отлабване клони до килограм два на седмица. Може в началото да губете повече килограми, но след две или три седмици ще се върнете към това тегло.

2. Калории

Контролирате ли приема им, то контролирате теглото ви. Едва 3500 калории ни лепват половин килограм , за да загубете тегло трябва да приемате от 3500 към 7000 на седмица. намалете пороците и даже намалете наличните вече. Заместете някои от висококалоричните храни, като сладките и пържени храни, за да намалите още калории. Но не бива да приемате по-малко от 1200 калории на дeн.

3.Кардио дейност

Няма нужда да се замествате на военен лагер да свалете килограми за месец, просто трябва да се движите повече. Ако не правите никакви упражнения, добавете по 30 минути разходка в 5 дни в седмицата, ако вече спортувате  го правете на интервали, малко като времетраене на високо натоварващи дейност, които следват по-продължителна серия от по ниско натоварващи дейности.

5. Силови тренировки

Трябват ви мускули, за да горят мазнините, затова при жени, които тренират по-силови тренировки горят повече калории от тези които пазят неразвити своите мускули. Щом натрупате мускулна маса, метаболизмът ще работи по-бързо, а с това ви трябва и силова тренировка, ако искате бързо и здравословно топене на мазнини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *