Домашни отвари за плоско коремче

Препоръчваме ви:

Мислите, че сега ще ви разкриела нечувана тайна? Това съвсем не е така, повечето съставки стоят в хладилника и чакат да ги използвате по правилния начин, щом искате по-тънка талия.

Стъпка 1

Махнете всичко от диетата си, което ще натовари черния дроб и ще забави метаболизма, не забравяйте да намалите приема на калории. Когато черният дроб е претоварен, метаболизмът не може да работи правилно, а обикновено него го натоварват преработените храни, кофеинът и газираните напитки.

Стъпка 2

Започнете да пиете 100 процентов сок от червена боровинка, те са богати на органични киселини, които помагат на ензимите в стомаха. А точно тези ензими пречат килограмите да се лепват по стомаха и талията.

Стъпка 3

Консумирайте омега-3 мастни киселини, те се целят в тлъстинките по коремчето. Рибното масло е  добър източник, но ако искате да си го набавите само чрез храната хапвайте риба по 2 пъти седмично. Също и семенца от чиа, които освен на протеини а богати на витамин В и антиоксиданти.

Стъпка 4

Превърнете приемът на мононенаситени мазнини в друг приоритет. Мака да са вид мазнини, те същност горят непотребните наслоености върху корема. Гответе със зехтин, а не с обикновено слънчогледово олио, хапвайте авокадо, маслини и ядки.

Стъпка 5

Пийте лимомнов сок в топла вода всеки ден, малкото зелено лимонче – лайм също ще ви свърши работа, най- добре просто изцедете плода в чаша с топла вода, а не купувайте готов от супермаркета .Пиенето на вода е важно за бъбреците да не се натоварват. Дори леко да се дехидратирате, бъбреците „молят” черния дроб за помощ и така той не може да си свърши работата да изгори мазнините, а в повечето случаи той гори коремните мазнини.

Стъпка 6

Хубаво е да се детоксикирате като пиете чай от глухарче. Ако сте почитатели на топлите напитки особено в тези студени дни, не пренебрегвайте глухарчето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *