Телец – здравен хороскоп за 2015 г.

През първата половина на 2015, телците ще бъдат фокусирани върху здравето, имунната си система и енергия. Всичко, което подпомага хроничните заболявания и цялостното здраве ще бъде от изключителен интерес за Вас. През първата половина на годината трябва да обърнете специално внимание на респираторните заболявания, както и на тези на уринарния тракт. Може да забележите необичайни симптоми, на които до сега не сте обърнали внимание. Минете пълни и обстойни прегледи, за да разберете първоизточника на състоянието Ви. Това може да отнеме малко време и средства, но въпреки всичко си заслужава. Втората половина на 2015 г. ще премине без много здравословни проблеми, това ще се дължи на всички мерки, които сте взели през пролетта и тялото Ви ще е в доста по-добра форма.

Периоди, през които трябва да сте внимателни през 2015:

21 Февруари – 31 Март През този период бъдете внимателни. Дори обикновена настинка може да доведе до множество усложнения. Така че, не се правете на герои, когато никой не Ви го изисква и си вземете почивен ден от работа при усещане на първите симптоми. Дори леката треска трябва да бъде консултирана с лекар през този период.

25 Юни – 8 Август През този период рискът от наранявания е доста по-висок. Възможни са инфекциозни заболявания. Главна причина за лошото Ви здравословно състояние в тези дни ще се дължи на голямата натрупана умора. Почивката ще Ви помогне да се презаредите и да подобрите здравето си.

13 Ноември – 31 Декември Студените дни са опасно време, в което приемът на витамини е задължителен. Особено за Вас, тъй като както вече стана ясно, тази година сте доста податливи на простуди и настинки. Грижете се добре за себе си – топли дрехи и горещ чай с лимон. Грижете се също добре за кръста си и избягвайте резките температурни промени.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *