Няколко неща, които всяка бъдеща майка трябва да напрaви преди да роди – част втора

Препоръчваме ви:

8.Oблечете си нещо удобно, но и секси

Дори и да не сте го осъзнавали до сега, секси бельото за бременни съществува и не е само удобно, но и ще ви накара да се почувствате добре.

9. Направете си клипче с корема

Много често ни напомнят, че бебенцето в корема ще липсва на бременните жени, затова заснемете корема си, после може да го пуснете на детето си да види как е ритало в корема ви.

10. Срещайте се по-често с майка си

След като детето се роди, щом майка ви ви дойде на гости, вие ще искате да излезете от къщи, за да може да си отдъхнете, докато тя наглежда детето. Но преди това обърнете повече внимание, вслушайте се в това, което иска да ви каже. Идете на обяд, на разходки в късния следобед, оценете това време заедно.

10. Излезте на разходка!

Сега не е най-подходящия момент да отидете до Бали, но ще е чудесно време да отиде на следобедно барбекю. Яжте сладолед, ако може и се насладете на компанията на другите, защото след това може да ги пренебрегнете за известно време.

11. Поглезете се!

Не чакайте повод, направете си подарък ей така. Щом нещо ви е харесало, си купете новия чифт намалени ботуши или сандали. Не забравяйте, че това, което със сигурност няма да се промени по време на бременността ви е размерът на обувките. Така че се поглезете щом имате тази възможност, без да се опасявате, че след това обувките няма да ви станат.

12. Купон с преспиване

Да, вече сте омъжена и зряла жена, но точно преди да родите поканете най-близките си приятелки за купон с преспиване. Вземете си пуканки и шоколад, докато гледате филм заедно облечени в най-удобните си пижами. Това ще е последното ви време да прекарате така с приятелите си, докато детето не замине да учи в университета.

13. Нека съпругът ви почете на бебенцето

Накарайте го да почете нещо на корема ви, много майки споделят, че щом таткото се наведе над корема и им каже „Здравей, аз съм татко”, те ритат в знак на съгласие.

 

Първа част

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *