Как се хранят известните лични треньори – част първа

Препоръчваме ви:

Личните треньори са във фитнеса по работа, но това не означава, че не се хранят правилно и не тренират два пъти повече от своите клиенти, затова трябва да се вслушаме в думите им. Ето как се хранят те и какво препоръчват едни от най-известните лични треньори.

Чарлс Остин

Бивш златен олимпийски медалист и личен треньор в Остин, чиято философия за оформяне на цялото тяло става хит.

Философия на диетите: „Аз никога не следвам определен план, дори и като състезател не съм го правил, аз ям, за да живея, не живея за да ям. Ключът към успеха е умереността.

За изчистването на тялото в сокове: „Всичко, което пренастройва  естествения баланс за тялото е ненужно.”

За храненията: „Закуската ми е винаги различна, понякога зърнена закуска, плодове, палачинки или сандвич. Обикновено обядът ми е салата и някакъв плод, ако огладнея между храненията си взимам някой плод или малко пилешко месо. Вечерята я прави жена ми, но винаги присъства хляб, месо и зеленчуци. Никога не ям около тренировките си, защото обикновено се упражнявам след вечеря.

Избягване от преяждане: „Винаги нося нещо здравословно в колата си обикновено някакви плодове, за да не огладнея и да не взема нещо нездравословно. Когато излизам на вечеря обикновено избирам нещо, което да задоволи глада ми, в повечето случаи спагети.”

Доктор Иън Смит

Автор на бестселъри за правилно хранене

Философия на диетите: „Аз ям много плодове и зеленчуци рано през деня и повече сготвени зеленчуци вечерта.“

За изчистването на тялото в сокове: „Ако е за кратък период от време, те са чудни, но мисля, че изчиствания със смути са по-здравословния и хранителен избор”

За храненето: „Започвам деня си със смути, парче плод и овесена каша, на обяд избирам спагети с лек сос или пилешко със зеленчуци. Вечерята ми е риба, но също понякога ям пица или пържола. 30 или 40 минути преди тренировка ям парче плод и йогурт с ниско съдържание на мазнини. Точно след тренировка пия смути или плодов сок с протеини, набавени от пилешки гърди или сандвич с пуешко.“

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *