Убийци на сексуално желание и ерекция

От начина на хранене до това, с кого заспиваш всяка вечер се крият причините във вашето намалено либидо.

Доброто сексуално представяне опира главно до доброто кръвообращение. Ето защо сърцето Ви трябва да е добро състояние за добра ерекция. Всичко, което натоварва сърцето като наднорменото тегло или пушенето ще понижи Вашето представяне.

Тестостерона е втория фактор, който е жизнено важен за силна ерекция, има множество неподозирани фактори, които намаляват неговото производство.

1. Грешни рецепти. Вида хартия и мастило, ползвани в повечето рецептурни книги съдържат високи нива на Бисфенол – А. Химикалът увеличава производството на женския хормон – естроген. Естрогена – заедно с промените, които този химикал води след себе си намаляват значително твърдостта. Бележките от банкомата, табелките за багаж на летището, лотарийните билети са принтирани на хартия, с високо съдържание на Бисфенол А. Вече може би добре знаете, че пластмасовите опаковки и храните в консерва са също източник на този елемент.

2. Внимавайте с десерта. Употребата на захар, дали в кекс, кока кола или натурален сок – ще покачи кръвната Ви захар, което на свой ред стимулира отделянето на хормона инсулин. Това неминуемо торпелира производството на тестостерон, което прави все по-трудно сексуалното желание и възможността за постигане на твърдост. Това обяснява и повишеното желание рано сутрин, когато не сте яли нищо с часове (по времена съня).

3. Лош сънен режим. Сън от 5 часа вечер за няколко дни подред е достатъчно да намали нивата на тестостерон с 10% при здрави мъже под 25 години. Сънят е жизнено важен за производството на тестостерон. Ако не спите достатъчно – 8 часа на нощ, не се изненадвайте от лошото си представяне! Възобновете нивата си на тестостерон и регулирайте стрес нивата си с различни храни и добавки като например – 3xMan: добавка за сексуално здраве и енергия.

4. Бебе в стаята. Поспивайки в близост до новородено – както повечето млади родители правят, намалява нивото на тестостерон с около 7%. Може да добавите към това и нередовния сън, така намаляването на производството на тестостерон ще е още по-голямо.

5. Соя. Мечтата на всеки веган е соята, която има свойства много близки до тези на естрогена и почти прекъсва производството на тестостерон в тялото. Малко колиество разбира се няма да повлияе на хормоналната генерация. Диета основана на соя, включена в повече от едно ястие на ден неминуемо ще доведе до забележими проблеми във вашият сексуален живот. 

6. Не си стойте само вкъщи. Витамин Д играе важна роля в производството на тестостерон. Ако не получите достатъчно витамин Д, нивата на тестостерон ще паднат с повече от 20%. Само 15 минути слънце по обяд по ръцете и краката е достатъчно за днвената доза витамин Д.

7. Твърде много „подскачане“ на чувствителните мъжки части. Бягането на повече от 50 км на седмица могат да понижат производството на тестостерон със 17 процента. Сътресението, което се получава обърква комуникацията между мозъка и хормон произвеждащите жлези, което може да обясни намаляването на нивата на тестостерон.

8. Алкохол. В никакъв случай! Надявахте се, че алкохола няма да се появи в този списък?
Много от компонентите в алкохола, който консумирате – от хмела до конгенерите във виното и твърдия алкохол намаляват нивата на тестостерон. За щастие е необходимо голямо количество алкохол (повече от две чашки на ден), за да почуствате слабост във Вашето мъжко достойнство.


Компенсирайте загубата на желание с напълно естествения продукт, готов за директна консумация – 3xMan. Консумацията на продукта с алкохол, отново намаля влиянието му имайки предвид цялостното действие на алкохола върху Вашето тяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *