Стрелец – здравен хороскоп за 2016 година

С повече от една планета, влияеща върху здравето ви Стрелци, ще имате разнообразие от здравословни проблеми, над които да обърнете особено внимание. Докато въздействието на Юпитер, който се намира в Шести дом, ще има успокояващ ефект, вие ще имате възможността да изберете правилния начин на лечение, за да се справите със здравните си проблеми през годината.

Влиянието на Марс в Шести дом и преминаването му през знака на Скорпиона в ретрограден режим, ще определя хода на вашето здраве. Особено в периода от 28 май до 03 август (когато Марс напуска знака на Скорпион след завъртане от края на юни), трябва да бъдете с повишена бдителност по общи здравословни проблеми. Нарушения на храносмилателната система, като хиперкиселинност, трябва да се лекуват незабавно. Времето ще бъде предизвикателство и за тези представители на знака, които имат оплаквания, свързани с кръвното налягане. Бъдете внимателни с изблиците на раздразнение, търсете методи за релаксация, които да ви позволят да останете в равновесие и ще подпомогнат вашето здравословно състояние. Отворете съзнанието си към полезните съвети, които ще ви отправят близки и приятели. За ваше добро са.

Може да развиете склонност към респираторни заболявания, като настинка и кашлица. Пациенти, страдащи от астма или артрит, трябва да потърсят адекватна медицинска консултация и помощ, за да облекчат своите проблеми. Избягвайте консумацията на замразени храни.

Диабетиците ще постигнат добри резултати, ако спазват стриктно предписаната им диета, като трябва да наблегнат на такива храни и напитки, които са с ниско съдържание на захар.

През втората половина на годината, здравето на представителите на зодия Стрелец, ще бъде много по-стабилно.

Как да си помогнем сами, за да подобрим здравословното си състояние:

– Потърсете ефективни техники за справяне с изблиците на гняв;

– Избягвайте да бъдете агресивни и да реагирате първосигнално на създалите се ситуации;

– Не бъдете прекалено оптимистични за нищо, осмисляйте нещата от тяхната реална страна;

– Въздържайте се от спекулативни дейности;

– Не правете сериозни промени в живота си, особено през първата половина на годината;

– Не се ангажирайте в сериозни финансови дейности през първата половина на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *