Аптеки оптима - здраве и красота!
тел: +359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
LeocremaKorffБалчоБулгарикусDicrassinMason NaturalMavalaАлинNeutrogenaNatur ProductДоктор ПамуковEurovitalBp Pharma
заболявания
10 съвета за поддържане на добро здраве на храносмилателната ви система
Храносмилателната система е пряко свързана с храната, която консумирате и начинът на живот, който водите. С предприемането на стъпки за подобряване на качеството на живот и хранителния режим, ще помогнете на стомаха си да функционира по-ефективно и да подобрите цялостното си здравословно състояние.

Как да облекчим болките в ставите?
Артритът е болезнено и дегенеративно състояние характеризира с възпаление на ставите, който причинява скованост и болка. Остеоартритът, най-често срещаният тип на артрит, се влошава с възрастта и е причинена от износване през годините.

Главоболието
Главоболието е едно от най-често срещаните оплаквания сред малки и големи. За да лекувате правилно вашето главоболие, трябва да знаете от кой тип точно е то. В противен случай, използваните от вас медикаменти, може да не дадат желания резултат.

Домашни решения срещу флегмон
Флегмонът е често срещано и потенциално сериозна кожна инфекция както на по-дълбоките слоеве на кожата, така и на подкожните тъкани. Най-честите причинители са Стафилококовата и Стрептококовата бактерии. Появява се на места, където има нарушения на кожата, например при язви, ухапвания, изгаряне, загрубявана на кожата, след екземи, гъбични инфекции и др.

18 причини за болки в стомаха – част 3
Ако консумирате твърде много сорбитол, който се намира в продуктите без захар, можете да си докарате стомашни болки и диария. Най-честите причинители за дъвките без захар, затова избягвайте прекомерната им консумация.

18 причини за болки в стомаха – част 2
Някои хора страдат от непоносимост към глутена, протеин, който се среща в пшеницата, ечемика и ръжта. Най-разпространеният вид глутенова непоносимост се нарича целиакия.

18 причини за болки в стомаха – част 1
Почти всеки човек страда от стомашни проблеми в някой стадий от живота си. Този тип болки могат да се появяват за кратко, да изчезват бързо или да възникват само след хранене.

Всичко, което трябва да знаете за бактериалната вагиноза (Вагинит) - част 1
Вагинитът, както подсказва и името му представлява вагинално възпаление, което може да доведе до дискомфорт, сърбеж, парене и дори болка. Причината обикновено е промяна в нормалното равновесие на вагиналните бактерии, което води до инфектиране.

12 знака за депресия при мъжете – част 2
Мъжете е по-вероятно да посочат стреса като симптом на депресията. Което не означава, че при тях стреса е повече. Той може да се разглежда като двупосочна улица – чувствайки се стресирани, може да изпаднете в депресия, но и самата депресия би могла да Ви стресира. Учените са доказали, че прекалено дългото излагане на стрес, може да доведе до промяна в тялото и мозъка, като това от своя страна да доведе до депресии.

12 знака за депресия при мъжете – част 1
Повече от 5 милиона мъже страдат от депресия само на територията на САЩ всяка година. Клиничната депресия при жените или мъжете може да доведе до тъга и загубата на интерес към хобитата и нещата от живота, които ни развличат. Факт е обаче, че депресията се проявява по различен начин при различните хора.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!