Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Barleans OrganicPurelogicolComplete PharmaKloraneJohnson & JohnsonHerba MedicaTnt 21DailyТомил ХербRefanA-Z MedicaPharmascience IncUnimed Pharma
заболявания
Грип - основни характеристики
Грип - основни характеристики

За какво говори цветът на урината - част 2
Багрила. Някои ярко оцветени хранителни бои могат да причинят зелена урина. Багрилата, използвани за някои тестове на бъбреците и пикочния мехур, могат да се превърнат в синьо урината.

За какво говори цветът на урината - част 1
Нормалният цвят на урината варира от бледо жълт до дълбок кехлибар - резултат от пигмент, наречен урокхром и степента на разреждане или концентрация на урината.

Екземата и храните
Екзема или атопичен дерматит е състояние, което води до поява на петна от суха кожа и сърбежи по тялото. Често се развива в резултат на възпалителни процеси в организма, така че консумацията на храни, които не предизвикват възпаление, може да помогне за намаляване на симптомите.

Сънна апнея - част 2
Ако имате симптомите, изброени до тук, вашият лекар може да ви посъветва да си направите тест за сънна апнея – полисомнография. Това може да се осъществи, както в специализирани центрова, така и в домашни условия.

Сънна апнея - част 1
Сънната апнея е сериозно нарушение на съня, което настъпва, когато дишането на човек се прекъсва по време на сън. Хората с нелекувана апнея спират да дишат многократно по време на съня си, понякога достига до стотици пъти.

Какво представлява „Петата болест”?
Петата болест е вирусна инфекция, която може да доведе до симптоми, подобни на настинка и яркочервен обрив по лицето и тялото при кърмачета, малки деца, а в някои случаи и при възрастни.

Остеоартрит – как да се справим?
Остеоартритът е хронично заболяване, което трудно може да бъде излекувано, но симптомите му – болка, скованост и подуване, могат да бъдат контролирани.

10 съвета за поддържане на добро здраве на храносмилателната ви система
Храносмилателната система е пряко свързана с храната, която консумирате и начинът на живот, който водите. С предприемането на стъпки за подобряване на качеството на живот и хранителния режим, ще помогнете на стомаха си да функционира по-ефективно и да подобрите цялостното си здравословно състояние.

Как да облекчим болките в ставите?
Артритът е болезнено и дегенеративно състояние характеризира с възпаление на ставите, който причинява скованост и болка. Остеоартритът, най-често срещаният тип на артрит, се влошава с възрастта и е причинена от износване през годините.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>>]
уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!