Необикновени ползи на шампоана

Препоръчваме ви:

Мислите си, че шампоанът е само, за да измиете косата си с него? Помислете пак! Може да ползвате шампоана за много и различни употреби, защото освен, че измива косата ви без да я уврежда, може да направи това и с много други неща в ежедневието ни.

1. Премахва грима. Понякога трудно го отстраняваме дори със сапун и вода, когато почистващия лосион не се е справил. Но шампоанът идва на помощ, тъй като се хлъзга по кожата, няма нужда да търкате и бързо ще изчистите следите от грима по лицето си.

2. Почистете под ноктите си не с друго, а с шампоан. Дразни ви, когато под тях се събира мръсотия? Сложете малко на всеки нокът, разнесете го и след това изплакнете, по ноктите ви няма да е останало и петънце.

3. Понякога забравяйте крем за бръснене, докато пазарувате, а вече трябва да оправите краката си? Не се тревожете ако вече сте в банята готови, за да оправите поникналите косъмчета. Нанесете шампоан, който вече не използвате на краката си преди бръснене. Ефектът е същият.

4. Кожичките около ноктите са досадни, а трябва да ги махнете, за да имате перфектен маникюр, понякога са много дебели и с ножичка само може да си направите раничка на ръцете. За да ги отстраните по-лесно, накиснете ръката си в шампоан, както омекотява космите, така омекотява и кожичките и след това лесно ще може да се отървете от тях.

5. Ципът ви заяжда, а трябва спешно да свалите дънките си тъй като сте вече в тоалетната. Малко шампоан и той веднага ще се разтвори.

6. Трудно почиствате колата си. Истината е че бебешкият шампоан може да премахне мръсотия и малки петна без да уврежда боята. Само нанесете восък след това за прекрасен блясък.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *