10 изненадващи употреби на тиксото

Препоръчваме ви:

Има различни видове тиксо, едното е тънко и прозрачно или дебело и цветно, но не се заблуждавайте, че могат да ви влязат в употреба само за канцеларски цели. Ето още за какво ни идва на помощ тиксото:

1. Организирайте килера си. Това ще направите лесно, щом лепнете тиксо на бурканчетата и шишетата, на които не се вижда ясно и напишете какво е. може и различните рафтове и да знаете на кой рафт какво да поставите.

2. Безопасно съхранение на кухненските ножове. Ако се местите или искате да се отървете от старите ножове, не може просто да ги оставите в торбичка, защото ще я пробият най-малко, затова облепете ножа с тиксо острието.

3. Махнете етикетите. Много дразнещи, когато на нова посуда не може да махнете залепения етикет или след това повърхността лепне. Чисто и просто оптайте с дрига лепнеща повърхност, тази на тиксото.

4. Може да премахнете безопасно прозорци. Може би знаете, че ако сложите голям хикс а прозорците ги запазвате от счупване по време на буря. Същият принцип работи, докато махате счупените прозорци като внимателно слагате хиск, за да не се счупи още повече,  докато го пренасяте.

5 Поправете коша за боклук. Сложете малко тиксо и не е нужно да го изхвърляте заедно с боклука.

6. Поправете стъклени врати и прозорци. Сложете на спуканото стъкло малко тиксо.

7. Ако прахосмукачката се пукне в смукателната си част или пластмасовия маркуч само залепете с по-здраво и широко тиксо. Ето отново може да почистите къщата с нея.

8. Отървете се от брадавиците. Макар да звучи налудничаво, дори докторите се съгласяват с това. Само сложете на брадавицата си тиксо за седмица, после го махнете и я накиснете в топла вода, изплакнете и подсушете кожата, наистина действа.

9. Изолирайте зимните си ботуши. Купихте си нов хубав чифт, но пропуска в зимните месеци и краката ви замръзват, добавете малко тиксо в самите тях и влагата няма да е ваш проблем нито ще помага за зимните настинки да ви застигнат.

10.И разбира се, ако нямате лепенка, поставете памук или хавлиено парче върху раната и залепете с тиксо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *