Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
DelaromLeocremaEquilibraElancylTopicremIkarovBorolaArganycaSanct BernardGeo NutritionTnt 21ArranBronson
01/07/2014

Да си направим кошница за плодове

Колко хубава кошничка, която може да ви послужи не само за портокали, но и за  всички летни плодове, на които имаме удоволствието да се наслаждаваме на нашите географски ширини. Но ако смятате, че може да си я  купите, грешите. Много лесно може да си я направите.

Има толкова тубички, които постоянно изхвърляме и за съжаление все още има такива от нас, които не ги хвърлят в определения за това контейнер.

Вземете някоя по-голяма,  например от белина. След това един стар чаршаф или покривка и няколко конци, това само ще ви трябва плюс, разбира се малко свободно време.

Нарежете на лентички чаршафа, внимавайте да са с една дебелина. След това ги сплетете и използвайте карфици, за да остане плетката на място.

След това внимателно поставете плетката и сложете карфиците към бутилката. След това продължете да плетете линиите плат, около пластмасата.

Все пак трябва да стигнем до ъгълчето и да го довършим. Подгънете ръба и след това зашийте с конец, за да не се разплете.

Вашата кошничка вече е готова. Не забравяйте да махнете карфиците, които са ви помагали, за да изплете кошничката.

Сега кошницата не е достатъчно устойчива. Затова ви трябваше бутилката от белина или друга подобна, която ви е била под ръка.

Изрежете долния край и я положете вътре в оплетената вече по неин размер кошничка. Сега си имате устойчиво дъно. Не забравяйте останалата част от пластмасовата бутилка да рециклирате правилно.

Ако желаете може да ползвате и като саксия и, разбира се, цветовете на плата да варират. Така от материали, които сте щели да изхвърляте, ще получите хубава кошничка, саксия или каквото друго въображението ви превърне направеното от вас.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!