Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Eveline CosmeticsTopicremJohn FriedaKentAsamBronsonRene FurtererPwm GamaCarrotenPremium Health ProductsDr. FörsterRocJohnson & Johnson
07/04/2015

Нюанси специално за блондинки

Препоръчваме ви:Русата коса е блазнела винаги нежната половинка от човечеството, но ако искате да сте горда блондинка, трябва да откриете нюанс, които ви приляга най-много иначе мечтата да имате златните коси на принцесите ще си остане само във вашето съзнание.

1. Ванилено русо

Ако искате бебешкото русо на Мишел Уилямс трябва да сте готови на някои жертви. Известният фризьор на знаменитости Ким Во препоръчва на всеки три седмици да оправяте корените си. Попитайте фризьора си за златни нюасни с по-бледи кичури. Но ако се различава много от основния ви цвят, тази прическа ще я увреди, затова пазете косата къса, за да предотвратите изтощаването й.

2. Розово златно

По-топлите оттенъци на русото са прекрасни за летните месеци, когато има и загар по кожата. За да получите този цвят вашият фризьор трябва да съчетае медено, златно и кайсиево в нюансите, за да се получи този прекрасен летен цвят. Може да добавите и малко кичури с цвят на слонова кост, за да сияе лицето ви. За да запазите този ефект може да използвате маски за коса, така я пазите от увреждане.

3. Маслено русо

Блондинки с кафяви и пъстри очи като Кари Ъндъруд трябва да изграждат цвят, който да ги откроява. Най-светлият оттенък от цвета на очите ви трябва да изберете за косата си, съветва и Во. Опитайте с карамелени или медени нюанси на кичури надолу, защото иначе цветът ще се измие бързо.

4. Коса, целуната от слънцето

Кичурите са страхотни ако сте брюнетки, но искате по-светла коса. Започнете с по-светли нюанси, които ще накарат косата ви да изглежда целуната от слънцето, това става с изсветляване от различни нюанси, но за съжаление много малко фризьори могат да се справят и да ви накарат да изглеждате като бунтарката от Окръг 12 и звезда в „Игрите на глада” Дженифър Лоурънс.

5. Пясъчно русо

Това е чудесен цвят за блондинки на всякаква възраст, защото затопля лицето, винаги я дръжте по-златна през зимата, когато лицето е по-бяло и направете по-студени кичури за лятото, когато кожата потъмнява. Боядисвайте корените на всеки 4 седмици.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!