Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Abo PharmaBio FreshArranIklenАрониадаHaya LabsPhytoEucerinOenobiolLieracDicrassinWalmarkАлин
27/07/2012

Функционална пазарска чанта с щампи

Тенденцията да се редуцира употребата на найлонови торби за пазаруване извади напред тенденция да се употребяват торби и пазарски чанти за многократна употреба. Те могат да се сгънат и да се носят през целия ден, за да се разгънат в магазина и да поберат закупени храни и провизии. Не е нужно пазарската чанта да е скучна, можете да промените визията й с малко боя и парчета храна.Можете да използвате за основа закупена чанта или да си ушиете от парче тъкан, за да я изработите в желаните от вас форма, широчина и височина. Разцветките зависят от това какво харесвате, а за щампи можете да изберете плодове и зеленчуци, които можете да срежете наполовина или на малки части.

Необходими са ви купена или ушита от тъкан чанта за провизии, щампи от картофи, гъби, ябълки, акрилна боя или боя за тъкани, четка за боя.

Как да ги изработите
Срежете картоф или ябълка на половинки, а с нож изрежете желаната визия върху повърхностите. Някои храни могат да се употребяват като щампа без изрязване, тъй като имат специфична форма. Можете да използвате гъби или мидени раковини.Нанесете с четка малко боя, акрилна или за тъкани, върху повърхностите. Преди боята да започне да изсъхва поставете щампата върху тъканта и я притиснете, за да оставите отпечатък върху нея. Можете да употребявате различни по размер и форма части с различни разцветки боя, да ги разполагате една до друга или да ги застъпвате частично или изцяло. Оставете боята да изсъхне.

 
Коментари
Автор: Ирина Ванева
От дата: 28/07/2012 11:37
Много яко!
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!