Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
JamiesonBronnleyMason NaturalA-Z MedicaDisneyCatalysisMa ProvenceBronsonSvrRevive Snails ExtractVictoria's SecretAquasourceRoc
13/08/2012

Креативни практични джаджи за къмпинг

За любителите на природата къмпингът е страхотна възможност за отмора и релаксация, без да се налага да изхарчат месечните си средства за това. Макар че изисква някакво първоначално вложение в екипировка, ваканцията може да е забавна, разнообразна и евтина. Вижте колко много практични и креативни възможности имате за страхотна ваканция.

Автоматична палаткаТази компактна палатка се разтваря само за секунди, а освен това не се налага да сте експерти по къмпингуване, за да я отворите. Достатъчно е да премахнете найлоновата опаковка и да я хвърлите във въздуха, а тя се отваря автоматично.

Палатка за дървоДървесната палатка комбинира уютната атмосфера на индианските къщи типи с разположение на пространството за спане над повърхността. Тя се окачва на дърво, но е захваната с въжета за земята, така че хората в палатката не спят на студената повърхност, а на сантиметри от нея, сякаш са си изградили къщурка на дръвче. Тази палатка може да ви е особено полезна, ако искате да изкарате ваканция край реката и ако времето е дъждовно.

Палатка за наблюдение на звездиЕдна част от тази палатка е от прозрачна материя, което дава възможност да се насладите на звездите, докато лежите на сухо и защитени от вятъра.

Палатка хамак

Компактна палатка, която можете да носите като раница. Тя може да се трансформира в хамак или в пространство за спане. Направена е от червена тъкан от найлон, с механична система за трансформиране на формата.

Дървесна капсулаПалатката се окачва за високо дръвче и е напълно отделена от земята, като по този начин хората вътре не спят на студената повърхност. Тя наподобява къщичките сред гората, които са сгушени в короната на дръвчетата. Във вътрешността на палатката има настилка от дървесина с диаметър 3 метра и матрак, който е оформен така, че да следва извивките на формата.

Стол със сенникНа риболов или до огъня сред гората, този сгъваем стол разполага със сенник, който предпазва от горещото слънце. Столът е лек и горната му част може да се регулира, така че да предпазва спрямо посоката на слънцето.

Лампа със соларна енергия

Сгъваемата форма на лампата дава възможност да я носите в чантата за къмпинг. Разгънатата повърхност на лампата се зарежда от слънцето и свети в тъмницата. Тя разполага с окачалка, която се захваща с магнитчета за повърхността.

Часовник джипиесПоставен върху ръката, този джипиес има множество функционалности. Той има вградена зона за час, за скорост, с която се движите, за разстояние, което изминавате, за стъпките. Има вградена аларма и е водоустойчив.

Компактни съдове за хранене

Вместо да пълните раниците с обемни съдове за храна, можете да вземете тези чинийки, купички и лъжички, които са във формата на повърхност, но се оформят с щракащи копчета. Измиването на повърхностите е лесно, а съхранението им не изисква много пространство.

Печка на откритоМожете да приготвяте ястия директно върху жаравата, като употребявате тази висока тенджера с капак. За готвене тя използва пара и може да се почиства много лесно. Парата се движи из вътрешността и нагрява храната, като не позволява на съставките да залепват и запазва техните характеристики.

Лампа върху поставкаТази лампа работи с LED и осигурява светлина по време на къмпинг. Можете да регулирате посоката и височината, тъй като крачетата са лесни за оформяне. Можете да я захващате за дръвчета и за въжето на палатката, за да си осигурите светлина там, където ви е необходима.

Лампички за палаткаМалката лампа LED може да се захване за въжетата на палатката. Тя може да се настройва спрямо яркостта на дневната светлина, а като се постави за съхранение, тя се изключва автоматично.

Компактна мивкаКолкото да се опитвате да поставите по-малко неща в раницата, винаги се оказва, че няма пространство за всичко. Добре е да имате компактни джаджи, които да употребявате на къмпинг. Компактна мивка за съдинките, в които се храните ежедневно в гората, която може да се събере в шепа, може да се прибере в раницата. Тя се сгъва за съхранението си, а като се употребява може да побере двадесет литра вода.

 
Коментари
Автор: Таня
От дата: 03/09/2012 20:42
всичко е много добре , но защо започваме със заглавие от 5 думи от които 4 чужди Този "език" е смешен с побългарени думи Опитайте на български , не е лошо
Автор: рибар и турист
От дата: 24/07/2017 17:36
Един прост въпрос / който е зададен и от колегата Русчев през далечната 2014 год. /- къде могат да се намерят и закупят тези неща - конкретно стола със сенник ?
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!