Прическa според формата на лицето – част втора

Препоръчваме ви:

Може да харесвате една или друга прическа много и да носите косата си така, но за съжаление лицето ви трябва да определи как да носите косата си ако искате да изглеждате максимално добре, а не личните ви вкусове. Ако искате с идването на пролетта да замените старата прическа и да опитате нещо ново, то съобразете се с формата на лицето си, за да се убедите, че е правилният избор.

Квадратно лице

За този тип лице, начупените краища са чудесен избор като при Меган Фокс, използвайте голяма кръгла четка, за да извайвате косата и не забравяйте да използвайте и спрей, за да запазите начупените краища.

За този тип лице чудесен избор е и правата коса на черта, без бретон, ако не обичате да слагате много продукти за коса преди да излезете.

Сърцевидно лице

Ако имате лице подобно на това на Зоуи Салдана е хубаво дължината на косата да стига под брадичката и да стига до раменете, за да избягате от триъгълната форма може да подсилите с къдрици.

Ако имате такъв вид лице и обичате по-дългата коса, не бива да се тревожите, че не би ви отивало. Само я разделяйте на път, ако и добавите и филиран бретон ще подсилите още повече ефекта на добре избраната прическа.

Дълга коса под раменете без бретон също отива на сърцевидно лице. Ако пуснете няколко кичура надолу между ушите и носа, за да не изпъква широчината на лицето, а най-близките до лицето кичури приберете зад ушите.

Но късата прическа прибрана зад ушите или на черта особено разделен на една страна, също подхожда на това лице. Вземете пример от класическата прическа на Кари Мълиган. Особено ако имате права коса, тази прическа ще отива на лицето ви независимо какъв цвят ще й харесате.

Част първа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *