Как да се събуждате красиви сутрин

Препоръчваме ви:

Сън, сладък сън, но щом отворим очи, не ни харесва какво ни показва огледалото.

Всяка нощ преди да си легнете се опитайте  да направите тези лесни, но все пак чудодейни съвети за красота и ще се събуждате подмладени с нови сили и по-красиви.

Един стар, но безсмъртен съвет за красива коса гласи да намокрите косата си и да сплетете преди сън, така че да имате красиви къдрици сутринта.

Хидратирайте, хидратирайте, хидратирайте! Навсякъде, от лактите до сгъвките на коленете. Не забравяйте да нанасяте овлажняващ крем не само по лицето си преди лягане, но и на цялото тяло, особено ако кожата ви е суха.

Защитете косата от неприятното бухване на сутринта, това ще направите като я завържете здраво на конска опашка. Така няма да има нужда да викате пяната за коса и гела всяка сутрин, защото не ви харесва как стои след сън.

Вече има нови почистващи гъби за лице, които отстраняват мъртвите клетки заедно с всякаква мръсотия и остатъци от грим, винаги я ползвате преди лягане. След като се събудите освежени и нанесете сутрешния си грим. Не забравяйте, че кожата също трябва да си отпочине, за да е готова на следващия ден да ви радва с блясъка си.

Нанасяйте  спрей за тен преди лягане, ако искате по-наситен цвят на кожата си, а не чак на сутринта. Не забравяйте колкото по-бавно и внимателно го поставят, толкова по-добре. На сутринта е имате желания загар и бодрост.

Може да не ви се вярва, но когато сменяте калъфката е важно решение за по-добро и красиво събуждане. Повярвайте. Изберете си атлазена калъфка за по-мека и загладена коса, без топирането сутрин да ви дразни. Няма да се събуждате със заплетена на топка коса, която да се чудите как да разплетете и приведете в приличен вид, особено предвид бързането за работа на сутринта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *