4 начина да неутрализираме ГМО продуктите, които сме приели

Препоръчваме ви:

Постоянно приемаме генетично модифицираните храни или накратко ГМО продукти, колкото и да се пазим, все излизаме да похапнем навън, все взимаме някой и друг бърз обяд за работа. Много от ГМО културите, особено царевицата, водят до ужасни последствия от напълняване до различни тумори по тялото. Но не бива да се панираме, нито да не следим какво консумираме. Все пак сме приели дадено количество ГМО, а ето и четири лесни начина  да го превъзмогнем без вредните последствия.

1. Увеличете приема на фибри

Знаме колко полезни са фибрите за храносмилането, но те помагат и за победата над организми причинени ГМО продукти. Един от най-правилните начини  да неутрализирате ефекта на ГМО продуктите върху вас е всъщност приемът на фибри. Когато ядете повече плодове и зеленчуци се пречиствате, защото приемате люспи псилиум. Те представляват вид гел, който веднъж приет с много свода в храносмилателния тракт започва да детоксикира тялото ви. Може да го намерите таблетки от него в аптеките и лечебни магазини.

2. Взимайте повече пробиотици и ферментирали храни

Вашата храносмилателна система е добре екипирана, за да се справи с чужди нарушители като ГМО храните и други токсини. Когато ядете ферментирали храни и пробиотици, вие си осигурявате необходимият баланс за това и въоръжени с балансирате бактерии вече няма  нужда да се боите излишно какво вредно сте приели без да знаете.

3. Органична сяра

Джонатан Бенсън предлага в списание за медицина, че тя помага да изчисти черния дроб.  Тя е веществото метилсулфонилметан или МСМ. Помага също така за детоксикацията, повишаване на енергията,  клетките да имат достъп до кислород и на имунния капацитет в тялото. Ако намерите органична на кристали ще се справите с вредните влияние от ГМО още по-сигурно.

4. Други билки

Тези билки са помагали на хората стотици години, макар и древни, те се справят с последиците от новите и вредни храни. Репеят, например, изчиства кръвта и е прекрасен диуретик, но заедно с това ни помага за борбата на организма с вредните токсини от генетично модифицираните храни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *