Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
Цветелина ОодAbocaMa ProvenceНия-Милва ЕоодEos UsaSuper DietDisneyCatalysisKloraneAsamPurelogicolБългарска РозаNutergia
предизвикателство
06/05/2012

Влезте във форма с 5 странни трика за отслабване

Препоръчваме ви:

 

Може да ви се струва странно, но има трикове, които могат да ви помогнат да отслабнете ефективно, встрани от храненето и упражненията във фитнес залата.

1. Помиришете аромата на банан, ябълка или ментаКолкото и странно да звучи, това твърдение е истина и работи ефективно. След направено изследване с повече от 3000 човека, учени са установили, че колкото по-често помирисват тези хранителни продукти, толкова по-малко е чувството за глад, в резултат на което доброволците изгубили средно по 13 килограма за времето на проучването. Според специалисти, това се обяснява с теорията, че помирисването на храни кара мозъка да мисли, че всъщност ядете тази храна.

2. Поставете огледало точно срещу мястото където се хранитеСлед проучване е установено, че храненето пред огледало намалява количеството на консумираната храна с една трета. Явно когато се храни пред огледало, човек съзнателно редуцира количеството на погълната храна. Вероятно това се дължи на подсъзнателно събуждане на собствените стандарти и цели, които напомнят на човека защо трябва да отслабне. Затова поставете огледало срещу мястото, на което се храните в кухнята или трапезарията.

3. Обградете се със сини оттенъциВярвате или не, синият цвят потиска апетита. Затова никъде няма да видите ресторанти или заведения, които са декорирани основно в сини оттенъци. Така че преди да започнете да се храните, можете да поставите синя покривка за хранене или да си облечете синя дреха, а кухнята и трапезарията боядисайте в сини тонове. Проучванията показват, че цветовете, които стимулират апетита са червено, жълто и оранжево, затова старайте се да избягвате да се храните в стаи с такива цветове.

4. Снимайте хранатаВместо да записвате всеки залък и калория, които консумирате, по-добре снимайте това, което ядете. Визуалната сметка на консумираната храна може да ви помогне да ограничите приема на храна. Така можете да си дадете сметка какво излишно поемате, колко количество храна и даже доколко се храните здравословно. Не е необходимо да правите професионални снимки на ястията, можете да ги снимате с мобилния си телефон и да ги съхранявате в папка на компютъра си.

5. Поставете знак, който да напомня колко трябва да се хранитеАко ще излизате на вечеря в приятна компания, можете да си поставите панделка около кръста и да я завържете под дрехите. Тя ще ви държи информирани за това доколко се разширява стомахът и когато панделката стегне неприятно, време е да спрете да се храните поне за малко и да дадете време на стомаха си да усвои храната, преди да поемете нова.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!