Тест за определяне на личността

Погледнете дръвчетата и изберете това, което  първо грабва вниманието ви.  Не му мислете много, посочете едно и разберете какво означава вашият избор. Напишете вашия резултат в коментарите, оприличавате ли се с написаното?

 

 

 

Резултати:

1.  Вие сте щедра и морална натура (която обаче не бива да се бърка с нравоучителна). Винаги се стремите към самоусъвършенстване. Много сте амбициозни и си поставяте високи стандарти за изпълнение на конкретните задачи. Хората може да са на мнение, че не е лесно да се комуникира с Вас, но дори и да е така, на Вас не Ви е особено лесно да сте този, който сте. Работите много усилено, но не попадате в графа „тотален егоист”. Работите, защото искате да подобрите заобикалящия Ви свят.  От типът хора сте, които обичат, докато не ги наранят. Дори и след това… продължават да обичат. Много малко от заобикалящите Ви могат истински да оценят всичко, което правите по начин, който заслужавате.

2. Вие сте забавна и честна личност. Много сте отговорни и обичате да се грижите за останалите около Вас.  Вярвате в честността на работното място и с желание поемате повече и повече работни задачи.  Добра личност сте и хората лесно Ви се доверяват.  Остроумни сте и с бърза и чиста мисъл. Винаги имате по една интересна история, която да споделите с останалите независимо от ситуацията.

3. Вие сте умен и внимателен човек. Голям мислител. Вашите мисли и идеи са най–важното за Вас. Обичате да прекарвате времето си в размишления над вашите теории и да общувате със себе си.  Вие сте интроверт. Сприятелявате се лесно, но с хора които също обичат да размишляват и са любознателни. Прекарвате доста голяма част от времето си в морални мисли. Опитвате се да правите това, което е редно, дори и ако по–голямата част от обществото не е на Вашето мнение.

4.  Вие сте проницателна и философска натура. Вие сте уникални и единствени по себе си.  Около Вас няма нито един човек, който дори бегло да се доближи до вашата същност. Вие сте интуитивни и мъничко странни и чудати. Доста често оставате неразбрани и това Ви наранява. Нуждаете се от лично пространство. Вашата креативност се нуждае да се развива и изисква уважение от останалите.  Вие сте от хората,  които ясно виждат светлата и тъмна страна на живота. Много сте емоционални.

5.  Уверени сте в себе си и има защо. Много сте  независими. Водещата максима в живота Ви е: „Ще го направя по моя начин!” . Много самоуверени сте и знаете как да бъдете силни  заради себе си и хората, които обичате. Знаете точно какво искате и не се страхувате да гоните мечтите си. Единственото, което изисквате от хората е честност. Достатъчно силни сте, за да приемете истината.

6. Вие сте мили и чувствителни.  Хората се отнасят много добре с Вас. Имате много приятели, на които обичате да помагате. Имате тази топла и светла аура, която кара хората да се чувстват добре, когато са около Вас. Всеки ден мислите, какво можете да направите, за да подобрите себе си. Искате да сте интересни, мъдри и уникални. Повече от всеки друг на този свят, се нуждаете от любов. Готови сте дори да обичате тези, които не Ви отвръщат със същото.

7. Вие сте щастлива и спокойна личност. Вие сте много чувствителен и разумен човек. Перфектен слушател сте, който знае как да изслушва,  неосъдително. Вярвате, че всеки има свой собствен път и роля в живота. Отворени сте към нови хора и събития.  Много сте устойчиви на стрес и рядко се случва да се тревожите. Обикновено сте доста спокойни. Стремите се да прекарвате времето си добре и да не губите пътя и смисъла в живота си.

8. Вие сте чаровни и енергични. Много забавни, винаги знаете как да развеселите обкръжението си.  Живеете в пълна хармония със заобикалящия Ви свят. Спонтанни ентусиасти. Никога не казвате „Не!” на приключенията. Често изненадвате и дори шокирате хората наоколо. Но това сте си Вие… Винаги оставате верни на себе си. Имате много интереси и ако нещо предизвика любопитството Ви, не пестите време и средства, докато не се осведомите много добре във въпросната област.

9. Вие сте оптимист и късметлия. Вярвате,че животът е дар и се опитвате да постигнете колкото е възможно повече и да използвате този дар по възможно най–добрия начин. Гордеете се с успехите си.  Готови сте да се застъпите за хората, на които държите и в добро, и в лошо.  Имате доста смислен и уверен подход към живота.  Чашата е поне наполовина пълна за Вас. Използвате всяка възможност,  за да простите, да научите нещо ново и да израснете, защото сте убедени , че животът е твърде кратък, за да бъде друго яче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *