Овен – здравен хороскоп за 2016 година

Влиянието на планетата Марс ще бъде очевидно, що се отнася до дейността на зодия Овен до месец Април. През 2016 година, овните ще бъдат изпълнени с жизненост и интересите ви ще засягат всички области на дейност. Вашата енергия ще ви помогне да преодолеете всички здравни проблеми без затруднения.

Годината ще ви предложи разнообразие по отношение на здравословното ви състояние. Не бъдете небрежни към заболяванията си дори и за минута, ходете на периодични профилактични прегледи, за да управлявате здравето си ефективно. Не позволявайте на емоционалните сътресения през годината да засегнат здравето ви. Следвайте добре балансирана диета и избягвайте нездравословната храна. Рискове от травми на рамото или на бедрото са вероятни и по-специално през периода от средата на април до края на юли. Хората, които страдат от заболявания, свързани с кръвното налягане, трябва да обръщат специално внимание на състоянието си през посочения период.

Представителите на Овен, които страдат от хронични заболявания, трябва да бъдат бдителни над здравето си, особено в последното тримесечие на годината. В този период са подложени на склонност към обостряне на симптомите.

Спортистите от зодията ще изпъкват в своите области, поради повишено ниво на издръжливост. Планетата Юпитер ще ви помага за повишаване на вашата емоционална сила и самоосъзнаване. Годината би била подходяща и за осъществяване на духовно пътуване.

Съвети за подобряване на здравословното състояние:

– Фокусирайте се над здравето си и приемайте практическите подходи;

– Не вземайте важни и отговорни решения, без внимателно да претеглите плюсовете и минусите на ситуацията;

– Мислете логично и разумно, вместо да се доверявате на първичните си инстинкти;

– Потърсете медицинска консултация за здравословните си проблеми, дори те да ви се струват маловажни и незначителни;

– Потърсете утеха в медитация и релаксация;

– Не отминавайте предложенията на хората, които искат да ви направят добро. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *