Водолей – здравен хороскоп за 2016 година

Посрещането на дори малки здравословни проблеми в точното време през тази година, е изключително важно за представителите на знака на Водолея. Върху знака влияят движенията на планетите в Осми дом и това води до създаване на здравни смущения. Тези от вас, които страдат от респираторни заболявания или артрит, както и проблеми, свързани с тези заболявания, трябва да предприемат незабавни мерки, за да държат състоянието под контрол. Движението на Марс ще играе важна роля по отношение на вашето здравословно състояние. Съществуват възможности за претърпяване на внезапна контузия.

Движението на Марс в знака на Скорпиона и в знака на огнения Стрелец, ще създаде проблеми със здравето на хората, страдащи от хипертония. Избягването на стресови ситуации и откриването на идеалния за вас метод за релаксация, ще ви помогнат да се справите с възникналите усложнения. Възползвайте се от възможността да правите профилактични прегледи, за да избегнете възникването на нежелани здравословни смущения.

Диабетиците трябва да бъдат особено стриктни по отношение на храната си. Избягвайте високовъглехидратните, както и замразените хранителни продукти. Следвайте предписанията на лекуващия си лекар и не проявявайте своеволия.

Бъдете внимателни и по отношение на вирусните инфекции, като следите внимателно състоянието си и при поява на първи симптоми, се обърнете незабавно към медицинска помощ.

Съвети за самостоятелно подпомагане на здравословното си състояние:

– Слушайте вътрешния си глас, преди да вземете решения по посока на професионалното си развитие и финансовото си състояние;

– Включете се в социални инициативи;

– Избягвайте вземането на важни решения, свързани с работата ви, докато Марс се намира в ретрограден режим (средата на април – края на юни);

– Поддържайте сърдечни отношения с колеги, подчинени и началници;

– Избягвайте да бъдете агресивни;

– Следете внимателно здравословното си състояние;

– Съсредоточете усилията си върху създаване на фонд за спестявания, които да ви послужат при необходимост в бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *