Риби – здравен хороскоп за 2016 година

Представители на зодия Риби, трябва да бъдат най-внимателни по време на шофиране и пътувания, тъй като има вероятност за инциденти, получаване на наранявания по време на злополука. Останете бдителни по отношение на безопасността между 21 януари и 18 февруари. Периодът между 21 април и 21 юни изисква от вас да бъдете внимателни, поради възможност от физически наранявания по време на пътуване.

Съществува риск от стомашно-чревни проблеми, който изисква от вас да вземете навреме съответните мерки и да се посъветвате с лекар специалист. Нарушения на храносмилането може да ви принуди да си вземете няколко почивни дена по време на работа.

При представителите на Риби, които имат аномалии, свързани с кръвното налягане, трябва да се стремят да избягват стресовите ситуации в ежедневието си. Здравословните ви проблеми могат да се влошат по време на периода на регрес на Марс. Редовната медитация ще ви помогне да се преборите със здравословните си проблеми. Всеки възникнал респираторен проблем трябва да се лекува незабавно, без да претърпява провал. Бъдете бдителни за вирусни инфекции през втората половина на годината.

Диабетиците да внимават за стриктното спазване на предписаната им от лекар диета. Ако искате да стимулирате дейността на метаболизма си, правете упражнения. За вас през тази година, Риби, няма да съществува здравословен проблем, който да не бъде отстраним и който да не разполага с богат набор от средства за лечение.

Освободете съзнанието си от негативизма и се стремете да избягвате стресовите ситуации. Бъдете спокойни.

Съвети за самостоятелно подобряване на здравословното състояние:

– Предприемете решителни стъпки за укрепване на финансовото си положение през тази година;

– Предприемачите и бизнес персоналът трябва да съсредоточи усилията си върху качеството на ангажираност и грижа за клиента;

– Работещите трябва да избягват досадните ситуации на работното си място и да застанат над дребните неща;

– Докато планирате финансите, помислете да заделите част от тях, в случай, че възникнат непредвидени ситуации;

– Внимавайте при предприемане на пътувания, по време на регреса на Марс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *