Дева – здравен хороскоп за 2016 година

Здравето ви, Деви, тази година се нуждае от изключително внимание. Респираторните заболявания трябва да бъдат лекувани веднага, след като се появят първите симптоми. Консултирайте се с вашия лекар, дори ако смятате, че проблемите са незначителни, особено когато са свързани с кашлица, настинка или възпалено гърло. Хората на средна възраст и възрастните хора е необходимо да бъдат допълнително бдителни за своите здравни проблеми. Тези, които имат проблеми, свързани с артрит, трябва да бъдат внимателни, да предприемат необходимите мерки на време, да не разчитат на това, че болката ще отшуми сама. Ненавременното лечение може да доведе до усложнения и до превръщане на болката в хронична, особено в периода от края на април, до средата на август. Ако се нуждаете от някакъв вид операция, периодът между края на юни и края на август изглежда благоприятен. Бъдете внимателни при извършване на физическа дейност между август и края на годината, за да избегнете наранявания от всякакъв тип.

Диабетиците трябва да се придържат към предписаната им диета и към установения график на лечение, назначен от лекар, дръжте нивата на кръвната захар под контрол. Периодично правете профилактични прегледи, за да установите навреме, ако има изменения в състоянието. Представителите на Дева, които имат проблем с кръвното налягане, трябва да бъдат внимателни, тъй като движението на Марс, може да окаже негативни влияния върху вашето здраве. Избягвайте стресови ситуации, особено между август и края на 2016.

До известна степен, облекчение на здравословните ви проблеми, може да се очаква, когато Юпитер навлиза под знака на Везни. Ще можете да откриете най-подходящия за вас лек. Не се страхувайте да прибегнете и до алтернативна медицина, тя също може да ви е от голяма полза.

Да си помогнем сами:

– бъдете внимателни по отношение на здравето и благосъстоянието си;

– останете добре фокусирани върху поставените цели, не отклонявайте вниманието си;

– не таете злоба срещу хората, тя изпива енергията ви;

– бъдете тактични, не изпадайте в егоистични настроения;

– избягвайте стресови обстоятелства, опитайте да медитирате или намерете нови методи за борба със стреса;

– студентите трябва да се фокусират върху проучванията си, не бързайте да си търсите работа, фокусирайте се върху обучението си на първо място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *