Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
BronsonUriagePwm GamaJohnson & JohnsonElancylAsamCatalysisVita HerbLeocremaМирта МедикусNeutrogenaDailyBorola
здравна информация
10/01/2017

Здравен хороскоп за 2017 година – Зодия Овен

Настъпващата 2017 година идва с предупреждение за зодия Овен – вие трябва да бъдете много внимателни по отношение на здравето си. През 2017 година някои неразкрити до сега заболявания може да излязат на преден план. Основната причина за влошеното ви здравословно състояние, е липсата на достатъчно сън. Това ще предопределя отслабената ви имунна система и множеството настъпили физически проблеми. Ако пропуснете съня си само един ден през тази година, то това ще се отрази много на цялостното ви състояние.

Овни, вие сте мечтатели и често сънувате, затова, опитвайте се да запазите спомена за сънищата си. От тях бихте могли да извлечете много неща, които да ви помогнат да се справяте с препятствията по пътя си. Не забравяйте да спазвате хигиена на съня, за да се чувствате по-добре на следващия ден.

Не водете застоял живот – това се отнася както за професионалното ви развитие, така и за физическата ви активност, движете се активно и се стремете да се предпазвате от травми. Не се поддавайте на провокации и не се примирявайте със събития, които смятате за несправедливи. Не трупайте гняв в себе си, за да избегнете здравословни проблеми, свързани с нервната, сърдечно-съдовата и храносмилателната ви системи.

Ако спортувате активно, винаги се уверявайте, че сте се разгряли добре преди и след тренировка, за да избегнете разтежения на мускулите или други подобни наранявания. Пазете се и от изгаряния от всякакъв вид.

Не забравяйте, годината може да ви предложи множество възможности и прекрасни моменти, стига да съумеете да се възползвате правилно и навреме от тях. 

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!