Здравен хороскоп за 2017 година – Зодия Телец

Годишният хороскоп на Телец сочи, че годината ще започне под влиянието на Юпитер. През първите 9 месеца нивото на енергия за вас ще е високо и това ще ви дава тласък да се насочите към поддържане на здравето си чрез фитнес и активни тренировки. Ще изпитвате удовлетвореност от резултатите, които постигате.

2017 година е свързана с вашето хранене. Ако до сега не сте обръщали внимание на храната, която консумирате, то сега е настъпил моментът за промяна на хранителните навици. Наблегнете на повече плодове и зеленчуци, за да набавите витамини и минерали, както и необходимата ви енергия. Избягвайте мазните, висококалоричните храни и алкохола.

Влиянието на Юпитер през тази година изключително много ще благоприятства всякакъв вид упражнения, като започнете от разходки в парка, тичане с кучето, туризъм, катерене, езда. Без значение на каква възраст сте и в каква форма, сега е моментът да спортувате активно и това ще ви кара да се чувствате наистина щастливи.

Въпреки всичко, бъдете умерени. Не забравяйте, че понякога имате нужда и от почивка. Не се претоварвайте физически или психически, защото това ще рефлектира върху цялостното ви състояние. Един ден извън салона или извън строгите диети, няма да влоши толкова много положението.

Периодът след Септември 2017 може да не е толкова силен, като предходните месеци. Въпреки това, не се отказвайте от изградения до тук режим. Осигурете си повече почивка и приятни занимания. Спортът винаги ще ви кара да се чувствате добре, затова не го пренебрегвайте.

Що се отнася до емоциите, през тази година се стремете да не потискате чувствата си, давайте им гласност, за да избегнете развитието или задълбочаването на здравословни проблеми. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *