Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
NiveaDelaromRocDailyAbocaPwm GamaPopPharmascience IncEmoliumEquilibraКокона КозметиксPranaromDicrassin
здравна информация
02/02/2017

Здравен хороскоп за 2017 година – Зодия Лъв

Хороскопът на зодия Лъв за 2017 година вещае промяна на нивата на енергия през годината. Ще има редуване на спадове и увеличаване. Необходимо е да се възползвате от прилива на енергия, за да упражнявате тялото и ума си по-добре. Това са периоди на активно спортуване и поддържане на балансиран хранителен режим.

Когато не се чувствате енергични, не се насилвайте. Почивката също може да се отрази добре на вашето здравословно състояние. Знайте, че ще дойде период, в който отново ще имате енергия и ще бъдете тонизирани. Само не забравяйте да я използвате, не ставайте мързеливи.

През 2017 година е необходимо да подсилите функциите на вашия метаболизъм. Освен активните дейности, може да направите ревизия на менюто си. Включвайки повече плодове, зеленчуци, постни меса, салати, вода, зелени сокове, дори и черен шоколад, ще донесе на вас и организма ви изключително много здравословни ползи.

Като цяло годината не вещае сериозни рискове за вашето здраве. Ако все пак се разболеете, обърнете внимание на заболяването. А под внимание, не се има предвид само посещение при лекар и пиене на медикаменти. Необходимо е да се анализират причините, довели до болестта, дали не сте поели по грешен път и как да се върнете в нормалните си граници.

През тази година, се погрижете за вашите домашни любимци, нека те да се чувстват обичани. Така ще ви карат да бъдете спокойни. Изразявайте свободно чувствата си. Всяко потискане на емоции ще влияе негативно на психическото и здравословното ви състояние. 

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!