Телец – здравен хороскоп за 2014г.

Здравето Ви ще е значително подобрено, в сравнение с минали години. Фактът, че сте се измъкнали успешно от 2011г. и 2012г. и сега четете това в добро здраве и с здрав разум значи, че сте постигнали голяма победа. Въпреки, че жизнеността Ви не е в най-големият си възход, тази година ще е песен на фона на 2011г. и 2012г.

Възможно е да се появят здравни проблеми, които да игнорирате и да не им отдадете нужното внимание, което ще е голяма грешка, особено след 1-ви август.

Трябва да отделяте нужното време за почивка, когато се чувствате уморени, да се самоорганизирате така, че да постигате повече, с по-малко усилия и да се съсредоточите и фокусирате върху приоритетите си. Терапии, които подобряват циркулирането на енергията са добри за Вас, като масаж, рефлексология, хиропрактика, акупунктура, акупресура, рейки и подобни попадат в тази графа.

Обърнете особено внимание на гърлото, шията и бъбреците през тази година. Поддържането им в добро състояние, не само ще повиши цялостното Ви здраве, но и ще се окаже една добра превантивна мярка. Венера, планетата на любовта и хармонията, е Вашата планета на здравето. Стремете се, колкото се може повече да поддържате хармонията със семейството си, Вашата половинка, приятелите и хората около Вас.

Добри възможности за справяне сами с евентуални здравословни проблеми. Ако разберете на време за самото заболяване и вземете мерки, може да се изцелите и без помощта и намесата на лекар.  Дори и да трябва да се обърнете към професионалист обаче, лечението ще е много бързо и лесно.

Носете цвета на знака Ви (както и цвета на управляващата Вашето здраве планета – Венера), който е зелено. Когато имате проблеми или сте изправени пред трудности, обличайте нещо зелено или се старайте да имате повече предмети около Вас с такъв цвят. Емералд, е зелен скъпоценен камък, а медта е метал, с изключителни целебни свойства за Вас, така че можете да се спрете на подходящо бижу в такъв вариант.

Опитайте се да не се стресирате в работата и да се успокоявате всеки път с нещо любимо, когато това стане.  Или опитайте да поспрете за малко като разнообразите един вид дейност с друга.  По този начин ще презаредите всеки един център отговарящ за активносите Ви. Ще се радвате изключително на психическо здраве.

След 1-ви август ще се любувате и на емоционално здраве, защото шансовете Ви за успех, благодарение на Юпитер са много добри.  Не прекалявайте с това обаче, опитайте се да разберете границите на енергията си и да не ги прекрачвате.

Годината е добра и за Вашите близки и роднини. Родителите Ви ще се радват на крепко здраве покрай Вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *