Близнаци – здравен хороскоп за 2014г.

Изтеклата година беше със сладко-горчив привкус. Сатурн Ви притиска да работите здраво, като поемете отговорност и осъзнавате границите на собствените си възможности. Юпитер, във Вашия знак Ви носи добър живот, повече пари, повече възможности за пътувания.  Повечето от това ще продължи и през 2014г, защото тя се очертава доста сериозна година за Вас.

Ако Вашето здраве е било добро, то тази тенденция ще се запази. Ако страдате от различни здравословни проблеми, то най-вероятно Вие все още ще имате оплаквания, свързани с  тях. Доброто здраве е нещо, над което трябва да се фокусирате много сериозно тази година.

Двете планети отговорни за трансформацията и преражданията са Плутон и Сатурн. Точно те ще подпомогнат Вашето желание за промяна, така че Вие можете да бъдете това, което си пожелаете.  Както и миналата година, имате възможност да елиминирате всички вредни емисии и вещества за Вашето тяло. Много от Вас ще претърпят оперативни намеси тази година, причината за които пак се крие в тези две планети. Повечето от Вас вече са разбрали, че това е сериозна крачка и е едва последен изход и решение на проблема.

Доста от Вас ще се подложат на козметични операции, които ще имат за цел подобряване на самочувствието и имиджа. Други ще се спрат на далеч по-смекчени разкрасителни мерки, като медитация, визуализация, молитви и други пречистващи психиката методи.

Останалите ще поемат по дългия и тежък път на преодоляване на различни зависимости –към алкохол, различни опияти, негативни психо или здравословни навици или лоши черти на характера. Тази година е идеална за такива начинания, като успехът е неминуем. Всичко това ще подобри общото Ви здраве в дългосрочен аспект.  Сатурн, попаднал в знака Ви ще Ви помогне да придобиете по-добра самооценка за себе си.

През тази година няма нито да сте на върха, нито на дъното. Независимо дали самоуважението Ви е високо или ниско, Сатурн ще Ви подкрепя. Също така ще преминете отвъд енергийните си граници, което е много добре, с оглед, че така няма да пилеете енергията си за безсмислени дейности, а ще я инвестирате в занимания, които наистина я заслужават.

Хората с проблеми с килограмите (независимо дали с наднормено тегло или обратното) ще напреднат значително в опитите си да го нормализират. Сатурн Ви помага да сложите всичко в ред, като следи за точността и баланса във всяко едно отношение.

Ще израстнете духовно. Дори младите ще се чувстват по-зрели и мъдри.

Плутон  е Вашата планета на здравето, което за Вас се свързва не само със здраве като цяло, но и с начинът на живот, романтиката, щастието и положителните емоции. Защото колкото внимание бихте обърнали върху здравословен проблем, със същата енергия бихте се фокусирали и върху проблеми с половинката си. Опитайте Вашата емоционалност да не вреди върху здравословното Ви състояние. Въпреки че, връзката ви с роднини и приятели тази година ще е по-приятна и безпроблемна. Ще получите доста финансови и социални възможности от семейството и близки познати.

Годината е също така идеална за промени  в дома и неговата декорация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *