Рак – здравен хороскоп за 2014г.

Всички планети вещаят сравнително добро здраве и виталност през новата година. Здравето е изключително важна тема за Вас. Особено, когато стане дума за това на членове от семейството –  и най-вече на децата. Юпитер е в първият си Слънчев дом и в собствения Ви зодиакален знак показва, че за Вас здравето е не само що се касае до физическото благоразположение. То е и да изглеждате и да се чувствате добре, да сте във физическа и психическа форма. И това обяснява всичко. Вие не сте удовлетворени от това, от което другите зодии биха били.

Плутон е в Домът на здравето, което значи оперативни намеси. Тъй като обаче ще се радвате на крепко здраве, по- вероятно е, това да са интервенции, с козметичен характер. Не всички ще се замислят над това, но други биха се отдали на осъществяването на идеята. Плутон показва напредък от спазвани режими за детоксикация и пречистване на организма от вредните съставки. Съсредоточете се повече не в това да добавяте полезни вещества в тялото си, а да доизчистите напълно вредните останали такива. Клизмите и билковите методи са добър вариант. Опитайте и с медитация, терапии с масаж или някаква съобразена с нуждите Ви зелена диета.

Обикновено, когато Юпитер се придвижва около Слънцето или асцедента, това показва добър живот и напредване  в сетивните наслади. В някаква степен това е хубаво, но не прекалявайте. Всичко в големи колиичества е вредно и се заплаща рано или късно.

Що се касае до стреса – не е нужно да се приеснявате. Единственото, от което имате нужда е повече време за релакс и почивка.

Свободното и освободено мислене е перфектния начин да изкарате всички лоши и стресиращи мисли, които Ви минават през главата.

Тъй като сте работохолици, а както всички знаем стресът е неразделна част от всяка една професия, опитвайте се да игнорирате всякакви конфликти на работното място с колеги. Всичко това се отразява на психическото Ви състояние, а не бива.

Склонни сте да харчите доста пари за козметика и хранителни добавки, които сте  сигурни че биха подобрили здравословното Ви състояние – особено след 1 август, когато Вашата планета на здравето се премества в знака на Лъва, което свързва аспекта за парите със здравето.

До 1 август обърнете специално внимание на стомаха и гърдите. Добрата и подходяща диета също е важен фактор. След 1 август се фокусирайте над сърцето. Това може да направите много лесно чрез кинезитерапия, акупунктура, масаж или рефлексотерапия на краката и ръцете. Няма място за притеснение за функцията на тези органи, но подсилването им е само във Ваша полза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *